Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Декоративна картина върху платно WY168

ID 8683342996624

Технически подробности:

  • Материал: 50% памук / 50% полиестер
  • Печат: Дигитален печат върху платно
  • Размер: 50 x 70 cm
  • Рамка: Дървена рамка с размери 2 x 3 см

Производител : Ареа Деко

цена 55,00 лв.

Наличност: Наличен
Купи

Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условия



Технически подробности:

  • Материал: 50% памук / 50% полиестер
  • Печат: Дигитален печат върху платно
  • Размер: 50 x 70 cm
  • Рамка: Дървена рамка с размери 2 x 3 см

Преобразете пространството си със завладяващата красота на декоративните картини на платно

Подобрете атмосферата на жилищното си пространство с нашите изящни декоративни картини на платно. Потопете се в хипнотизиращия свят на изкуството и позволете на тези шедьоври да разпалят емоциите ви и да завладеят сетивата ви.

Разгърнете вътрешния си художник с цифров печат върху платно

Всяка картина е внимателно изработена с помощта на най-съвременната технология за цифров печат, което гарантира живи и реалистични цветове, които ще вдъхнат живот на всяка стая. Сложните детайли и богатите текстури ще ви пренесат в друго царство, предизвиквайки редица емоции, които само истинското изкуство може да вдъхнови.

Изпитайте несравнимо качество и издръжливост

Изработени от смес от 50 % памук и 50 % полиестер, нашите картини от платно предлагат перфектния баланс между комфорт и издръжливост. Висококачествените материали гарантират, че вашето произведение на изкуството ще издържи теста на времето, запазвайки красотата и очарованието си за години напред.

Подобрете интериора си с перфектния размер и рамка

С размери 50 x 70 cm нашите картини на платно са идеален размер, за да украсят всяка стена, независимо дали е във вашата всекидневна, спалня или офис. Дървената рамка с размери 2 x 3 cm добавя нотка елегантност и изтънченост, като подсилва цялостната естетическа привлекателност на творбата.

Съживете жилищното си пространство и се отдайте на красотата на изкуството с нашите декоративни картини на платно. Поръчайте сега и позволете на стените си да разкажат история, която ще остави трайно впечатление у всички, които влизат в дома ви.

Назад