Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Декоративна картина върху платно Цветен дъжд

ID 8683342479288

Технически подробности:

  • Печат: Цифров печат върху платно
  • Размер: 50 x 70 cm
  • Дървена рамка: 2 x 3 cm
  • Художник: Banksy

Производител : Ареа Деко

цена 55,00 лв.

Наличност: По заявка

Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условия



Технически подробности:

  • Печат: Цифров печат върху платно
  • Размер: 50 x 70 cm
  • Дървена рамка: 2 x 3 cm
  • Художник: Banksy

Преобразувайте пространството си със завладяващата цветна дъждовна картина на платно

Издигнете декора на дома си с хипнотизиращата красота на картината на платно "Цветен дъжд". Това изящно произведение на изкуството със сигурност ще предизвика редица емоции и ще завладее всеки, който го погледне.

Потопете се в света на ярките цветове и емоции

Картината "Цветен дъжд" на известния художник Банкси е истински шедьовър, който без усилие съчетава ярки цветове с провокиращи мисълта образи. Дигиталният печат върху платно вдъхва живот на всеки детайл, като ви позволява да се потопите във визията на художника.

Придайте елегантност и изтънченост на всяка стая

С перфектния си размер от 50 x 70 cm тази декоративна картина на платно в рамка е идеална за всяко пространство в дома ви. Независимо дали ще я окачите във всекидневната, спалнята или офиса, тя незабавно ще повиши атмосферата и ще добави нотка елегантност и изтънченост към заобикалящата ви среда.

Изработена с грижа за качеството и издръжливостта

Картината на платно "Цветен дъжд" е изработена с изключително внимание към детайлите. Сместа от 50 % памук и 50 % полиестер гарантира издръжливост и дълготрайност, което ви позволява да се наслаждавате на това зашеметяващо произведение на изкуството години наред. Дървената рамка с размери 2 х 3 см добавя нотка изисканост и осигурява стабилност на произведението на изкуството.

 

Назад