Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Детски комплект за баня Аслан

ID 8683342865876

Технически подробности:

  • Материал:100% памук
  • Грамаж на бебешката хавлия: 330 гр/м²
  • Размер на бебешкия халат за баня: 0-2 години
  • Размер на пелената: 70 x 70 см
  • Цвят: мента

Производител : Ареа Деко

цена 39,00 лв.

Наличност: Наличен
Купи

Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияТехнически подробности:

  • Материал:100% памук
  • Грамаж на бебешката хавлия: 330 гр/м²
  • Размер на бебешкия халат за баня: 0-2 години
  • Размер на пелената: 70 x 70 см
  • Цвят: мента

Огърнете бебето си в мекота и комфорт с нашия бебешки комплект за баня

Представяме ви нашия бебешки комплект за къпане, създаден, за да превърне времето за къпане във възхитително и успокояващо преживяване за вашето мъниче. Изработен от 100% памук, този комплект е идеален за бебета на възраст от 0 до 2 години, като гарантира, че деликатната им кожа ще бъде обгрижвана с най-голяма грижа.

Опитайте лукса на нашия бебешки халат за баня

Нашият бебешки комплект за баня включва уютен халат за баня, който ще обгърне бебето ви в чиста мекота. Изработен от 100% памук, този халат е не само нежен към кожата на бебето, но и осигурява топлина и комфорт след къпане. С тегло 330 г/м² той е плюшен и абсорбиращ, което гарантира, че бебето ви ще остане сухо и уютно.

Облекчете бебето си с любов и грижа

Комплектът за къпане на бебето включва и пелена с размери 70 x 70 cm, която е идеална за увиване на вашето бебе в сигурна и успокояваща прегръдка. Изработена от същия висококачествен 100% памук, тази пелена е дишаща и нежна, създавайки безопасна и комфортна среда за вашето бебе.

Поддържайте бебето си чисто и стилно с нашата престилка

Нашият комплект за къпане на бебето е в комплект с очарователна престилка с размери 25 x 25 cm, предназначена да поддържа бебето Ви чисто по време на къпане. С ментовия си цвят тази престилка добавя нотка чар и стил към рутинното къпане, превръщайки го в забавно и приятно преживяване както за вас, така и за вашето бебе.

Подарете на бебето си лукса и комфорта, които то заслужава по време на къпане. Поръчайте нашия бебешки комплект за баня днес и създайте незабравими мигове на радост и нежност с вашето мъниче.

Назад