Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Модулен диван Луна New в текстил

ID 0238564752

Стилна модулна мека мебел с индивидуално конфигуриране, която ви позволява да поръчате уникален диван, който е избран детайлно от вас. Имате голям избор на различни елементи измежду фотьойл, подлакътници, ъгъл, табуретка и други. Подходящо и изискано решение за уникална мека мебел в дома и офиса.

Производител : Нани

Наличност: По заявка
Изпрати запитване
Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияСтилна модулна мека мебел с индивидуално конфигуриране, която ви позволява да поръчате уникален диван, който е избран детайлно от вас. Имате голям избор на различни елементи измежду фотьойл, подлакътници, ъгъл, табуретка и други. Подходящо и изискано решение за уникална мека мебел в дома и офиса.

Модулен диван с възможност за индивидуална конфигурация по цвят, размер и функционалност

Модулен диван Луна New е с подчертана индивидуалност и стил. Създаден, за да допълва интериора на всяко съвременно жилище. Опцията за комбиниране на отделните му модули предоставя чудесната възможност сами да определите желаната от вас конфигурация според собствените си предпочитания и нужди.

Дълбочина на сядане 81 см.

Цени на отделните модули на диван Луна New:

Диван двойка с размери 133/105 см - 1399 лв.

Табуретка с размери 105/70 см - 449 лв.

Фотьойл с размери 105/70 см - 559 лв.

Голям подлакътник с размери 105/23 см - 229 лв.

Малък подлакътник с размери - 105/32 см - 359 лв.

Ъгъл с размери 105/105 см - 809 лв.

Практично решение за мака мебел, която да е с по разчупен и модерен дизайн за интериора във Вашия дом или офис. Модулите са произведени от качествени материали и имате възможност за избор на цвят, дамаска от текстил или еко кожа. За повече информация и консултация, моля свържете се с нашите консултанти на посочените телефони или заповядайте на място в Мебелен магазин Лазур в град Варна.

* Снимката е с илюстративна цел, моля обърнете се към нашите консултанти за повече информация относно конфигурацията, която желаете.
* Цветовете на снимките могат да варират в зависимост от настройките на екрана на Вашето устройство.

Функция сън: да
Ракла: да
Функция релакс: не
Регулиране на подглавници: не
Посока на лежанката: възможност за избор
Индивидуално конфигуриране: да
Цвят: избор на цвят,бял,кафяв,бежов,сив,черен,жълт,горчица,крем,зелен,син,лилав
Покритие: текстил,еко кожа
Назад