Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Двоен спален комплект Alanur

ID 8681181983904

Технически подробности:

  • Ватирана калъфка (с подплата): 200 х 220 см
  • Калъфка за възглавница: 50 x 70 см (2 части)
  • Покривка за легло: 270 гр/м² (пълнеж: 90 гр/м²)
  • Брой нишки 120
  • Цвят: ментов, розов, жълт и зелен

 

Производител : Ареа Деко

цена 64,99 лв.

Наличност: Наличен
Купи

Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условия



Технически подробности:

  • Ватирана калъфка (с подплата): 200 х 220 см
  • Калъфка за възглавница: 50 x 70 см (2 части)
  • Покривка за легло: 270 гр/м² (пълнеж: 90 гр/м²)
  • Брой нишки 120
  • Цвят: ментов, розов, жълт и зелен

 

Превърнете спалнята си в уютен оазис с нашия комплект двойни ватирани покривки за легло

Уморени ли сте от скучната си и невдъхновяваща спалня? време е да преобразите пространството си и да създадете оазис на комфорт и стил с нашия комплект двойни ватирани покривки за легло.

Изпитвайте несравним комфорт и лукс

Изработен с най-голяма грижа и внимание към детайла, нашият комплект завивки за легло е проектиран така, че да ви осигури максимален комфорт и лукс. Двойната ватирана покривка, изработена от смес от 65% памук и 35% полиестер, осигурява меко и уютно усещане, а пълнежът от 100% влакна добавя допълнителен слой плюш.

Придайте елегантност към декора на спалнята си

С изящния си ватиран дизайн нашият комплект покривки за легло добавя нотка елегантност и изтънченост към декора на всяка спалня. Красивите ментови, розови, жълти и зелени цветове се съчетават хармонично, за да създадат визуално зашеметяваща и приканваща атмосфера.

Лесен за почистване и поддръжка

Ние разбираме значението на удобството в забързания ви живот. Ето защо нашият комплект покривки за легло може да се пере в пералня при 30 °С, което улеснява поддържането на свежест и чистота. Системата за затваряне на калъфката за възглавница е тип плик, което гарантира сигурно прилепване, а завивката е снабдена с копчета за лесно сваляне и поставяне.

Съживете спалнята си и се отдайте на луксозния комфорт на нашия комплект двойна ватирана покривка за легло. Превърнете пространството си в уютен оазис и изпитайте върховна релаксация. Поръчайте сега и се наслаждавайте на спокоен и стилен сън всяка нощ.

Назад