Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Двойна витрина Тара

ID 1790231099

Голяма витрина с 2 плътни и 1 стъклена врата, 1 чекмедже, и 3 рафта като открита ниша. Притежава механизъм за плавно затваряне, метални дръжки и включено LED осветление, като за него е необходимо допълнителното закупуване на трансформатор. Подходящ модул за хол, дневна, и трапезария. Предлага се в цветова комбинация от сиво и орех. Размери: 101/48/В 200 см.

цена 1 199,00 лв.

Наличност: По заявка
Купи с кредитКупи с кредит
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 111.91 лв. на месец


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияГоляма витрина с 2 плътни и 1 стъклена врата, 1 чекмедже, и 3 рафта като открита ниша. Притежава механизъм за плавно затваряне, метални дръжки и включено LED осветление, като за него е необходимо допълнителното закупуване на трансформатор. Подходящ модул за хол, дневна, и трапезария. Предлага се в цветова комбинация от сиво и орех. Размери: 101/48/В 200 см.

Голяма двойна витрина с механизъм за плавно затваряне, метални дръжки и възможност за LED осветление

Двойна витрина Тара е подходяща и практична мебел за хол, дневна и трапезария, като в нея имате възможност да съхранявате и организирате сервизи, украшения, декорация и други вещи. Тя е част от модулна система Тара, която е в класически дизайн, но и носеща духа на новото и модерно излъчване в интериора. Вратите на модулите от тази серия са изработени от фрезован МДФ в цвят графит боя мат с UV покритие лак мат.

Използвана е най-добрата технология за полагане на боя на фронта с нанасяне на UV лаково покритие върху боядисана повърхност. Това осигурява твърдост и 4 пъти по-голяма устойчивост на повърхностите.

Витрината е с 2 плътни и 1 стъклена врата, 1 чекмедже, 2 стъклени рафта 6 мм и 3 рафта от ПДЧ (открита ниша). Разполага с механизъм за плавно затваряне, метални дръжки, обков Hettich, регулируеми крачета, включено LED осветление (необходимо е допълнително закупуване на трансформатор). Двойна витрина Тара ще ви осигури функционалност и надеждност в помещението. Произведена е от МДФ и ПДЧ Egger с UV лак мат в декори графит и орех пасифик.

* На сайта ни ще откриете и другите модули от серията Тара
* Цветовете на снимките могат да варират в зависимост от настройките на екрана на Вашето устройство.

Цвят: сив,орех
Материал: ПДЧ,МДФ
Покритие: лак
Назад