Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Витрина Тара V2S

ID 1790231003

Ниска витрина с една плътна и една стъклена врата, която притежава механизъм за плавно затваряне, метални дръжки, регулируеми крачета и включено LED осветление, като за него е необходимо допълнителното закупуване на трансформатор. Подходящ модул за хол, дневна, и трапезария. Предлага се в цветова комбинация от сиво и орех. Размери: 66/48/В 132 см.

Производител : Jela

цена 699,00 лв.

Наличност: По заявка
Купи с кредитКупи с кредит
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 65.24 лв. на месец


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияНиска витрина с една плътна и една стъклена врата, която притежава механизъм за плавно затваряне, метални дръжки, регулируеми крачета и включено LED осветление, като за него е необходимо допълнителното закупуване на трансформатор. Подходящ модул за хол, дневна, и трапезария. Предлага се в цветова комбинация от сиво и орех. Размери: 66/48/В 132 см.

Единична витрина с механизъм за плавно затваряне, метални дръжки и LED осветление

Модулна система Тара е с класически дизайн, но носеща духа на новото и модерно излъчване.

Вратите на модулите от серия Тара са изработени от фрезован МДФ в цвят графит боя мат с UV покритие лак мат.
Използвана е най-добрата технология за полагане на боя на фронта с нанасяне на UV лаково покритие върху боядисана повърхност.

Това осигурява твърдост и 4 пъти по-голяма устойчивост на повърхностите.

Витрината е с 1 плътна и 1 стъклена врата.

Механизъм за плавно затваряне, метални дръжки, обков Hettich, регулируеми крачета, включено LED осветление, като за него е необходимо допълнителното закупуване на трансформатор.

МДФ и ПДЧ Egger с UV лак мат в декори графит и орех пасифик.

Размери: 66/48/ h 132 см

Цвят: сив,орех
Материал: ПДЧ,МДФ
Покритие: лак
Назад