Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Двуетажно легло Кики

KRSP

ID 1790503005

Двуетажното легло е част от модулната система за детска стая "Кики" представлява практично и стилно решение за семейства с повече от едно дете или за деца, които обичат да канят приятели на гости. То е идеално и за максимално усвояване на пространството в по-малки стаи.

 

Производител : Jela

949,00 лв.

Цена 759,00 лв.

Офертата е валидна до: 30.06.2024г.

Наличност: По заявка
Купи с кредитКупи с кредит

Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияДвуетажното легло е част от модулната система за детска стая "Кики" представлява практично и стилно решение за семейства с повече от едно дете или за деца, които обичат да канят приятели на гости. То е идеално и за максимално усвояване на пространството в по-малки стаи.

 

Леглото Кики на два етажа е проектирано с акцент върху практичността и безопасността. То предлага две спални места в рамките на площта на едно единично легло, което е отлично решение за оптимизиране на пространството.

Размерите на леглото са 95/205/ 175 см, което го прави подходящо за стандартни матраци с размери 90/200 см. Включените подматрачна основа, стълба и ограничител за горното легло гарантират безопасността и комфорта на децата по време на сън и игра.

Важно е да се отбележи, че матраците не са включени в цената, което ви дава свободата да изберете такива, които най-добре отговарят на предпочитанията за комфорт на вашите деца.

Двуетажното легло Кики е идеален избор за семейства, които търсят удобно, безопасно и естетически приятно спално решение, което ефективно използва ограниченото пространство в детската стая.

*Матраците не са включени в цената

Назад