Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Двукрилен гардероб Кики

G2P

ID 1790502007

Двукрилният гардероб Кики от модулната система за детска стая Кики е отлично допълнение към всяка детска стая, с комбинацията си от стил, пространство за съхранение и функционалност.

 

Производител : Jela

цена 519,00 лв.

Наличност: По заявка
Купи с кредитКупи с кредит
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 48.44 лв. на месец


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияДвукрилният гардероб Кики от модулната система за детска стая Кики е отлично допълнение към всяка детска стая, с комбинацията си от стил, пространство за съхранение и функционалност.

 

Гардеробът разполага с четири рафта и един лост, което позволява разнообразно и ефективно използване на пространството за съхранение на дрехи, аксесоари и други лични вещи. Това разпределение е идеално за поддържане на ред и лесен достъп до всички необходими предмети.

Разполага с механизъм за плавно затваряне на вратите, което осигурява тихо, плавно и безопасно затваряне на вратите, предотвратявайки рязко затваряне и защитавайки пръстите на децата. Регулируемите крачета на гардероба позволяват лесно нивелиране, което е полезно при неравни подове.

С размери 84/56/198 см, гардеробът предоставя достатъчно пространство за съхранение, без да заема прекалено много място в стаята. Като част от модулната система Кики, гардеробът е проектиран да се вписва и комбинира лесно с други мебели от същата серия, осигурявайки хармоничен и естетичен вид на детската стая.

Двукрилният гардероб Кики е перфектен избор за всеки, който търси удобна, стилна и функционална мебел за детската стая, предлагайки оптимално решение за съхранение и организация.

Размер на гардероба: до 1.80см
Цвят: бежов,бук
Материал: ПДЧ
Покритие: ламинат
Назад