Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Етажерка Loft

ID 8684282352402

 

Технически детайли:

  • Материал: 100% ПДЧ с меламиново покритие (рамка: 100% метал)
  • Широчина: 160 см
  • Височина: 180 см
  • Дълбочина: 30 см
  • Цвят: кафяв

Производител : Ареа Деко

цена 599,00 лв.

Наличност: Наличен
Купи
Купи с кредитКупи с кредит
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 55.91 лв. на месец


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условия 

Технически детайли:

  • Материал: 100% ПДЧ с меламиново покритие (рамка: 100% метал)
  • Широчина: 160 см
  • Височина: 180 см
  • Дълбочина: 30 см
  • Цвят: кафяв

Преобразувайте пространството си с изящната кафява етажерка за книги

Уморени ли сте от една и съща стара скучна и безжизнена стая? време е да вдъхнете нов живот на пространството си с нашата зашеметяваща кафява етажерка за книги. Тази етажерка за книги не е просто мебел; тя е израз на елегантност и изтънченост. С елегантния си дизайн и наситения си кафяв цвят тя мигновено ще превърне всяка стая в убежище на стил и топлина.

Ненадминато качество и издръжливост

Изработена от 100% ПДЧ с меламиново покритие, тази етажерка за книги е създадена, за да издържи дълго. Меламиновото покритие не само повишава нейната издръжливост, но и добавя нотка на лукс към външния ѝ вид. Бъдете сигурни, че тази етажерка за книги ще издържи изпитанието на времето, осигурявайки ви години надеждна употреба.

Стабилна и надеждна рамка

Рамката на този рафт за книги е изработена от 100% метал, което гарантира неговата стабилност и здравина. Можете да се доверите, че ценните ви книги и вещи ще бъдат надеждно закрепени на мястото си, без да се клатят или да са нестабилни. Тази етажерка за книги е проектирана така, че с лекота да издържа тежестта на любимите ви романи, фотоалбуми и декоративни предмети.

Перфектни размери за всяко пространство

С широчина 160 см, височина 180 см и дълбочина 30 см тази етажерка за книги е с идеален размер за всяка стая. Независимо дали имате малък апартамент или просторна всекидневна, тази етажерка за книги ще се впише безпроблемно в пространството ви, като добави нотка елегантност и функционалност.

Не изпускайте възможността да преобразите пространството си с нашите ексклузивни

Назад