Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Голям гардероб Майнц с пет врати, чекмеджета и огледала

ID 1060401135

Голям петкрилен гардероб с шест чекмеджета и елегантни дръжки. Модерна визия в цветова комбинация от дъб вотан и бяло. Към гардероба можете да закупите паспарту без осветление на цена 149 лв., което отлично допълва и подчертава визията му. Гардероба е произведен в Германия с качествени материали и прецизна изработката. Размери: Ш 226/Д 54/В 210 см.

Производител : Rauch

цена 1 438,00 лв.

Наличност: По заявка
Купи с кредитКупи с кредит
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 134.21 лв. на месец


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияГолям петкрилен гардероб с шест чекмеджета и елегантни дръжки. Модерна визия в цветова комбинация от дъб вотан и бяло. Към гардероба можете да закупите паспарту без осветление на цена 149 лв., което отлично допълва и подчертава визията му. Гардероба е произведен в Германия с качествени материали и прецизна изработката. Размери: Ш 226/Д 54/В 210 см.

Петкрилен гардероб с огледала и шест чекмеджета в цветова комбинация от дъб вотан и бяло

Предлагаме Ви голям гардероб с пет врати и 6 чекмеджета, който е произведен в Германия и притежава елегантен дизайн, многофункционално вътрешно разпределение от рафтове и лостове за закачалки, за да съхранявате и организирате дрехите и вещите си по подходящ и удобен за вас начин. Произведен е от немската фирма Rauch, която е утвърден лидер на европейския пазар в изработката на мебели за спалня. Ако търсите голям и практичен гардероб, то модел Майнц ще Ви предложи всичко необходимо, оползотворявайки оптимално площта в спалнята. Изработен е от висококачествени материали ПДЧ, МДФ и с покритие от ламинат, в размери: Ш 226/Д 54/В 210 см. Към гардероба можете да закупите отделно и паспарту с осветление на цена 379 лв.
* Вътрешното разпределение на гардероба от производител съдържа лост и рафт във всяко крило, допълнително могат да бъдат поръчани още рафтове и организационни модули.
* Цветовете на снимките могат да варират в зависимост от настройките на екрана на Вашето устройство.

Размер на гардероба: до 2.25см
Огледало: да
Плъзгащи врати: не
Цвят: бял,дъб
Материал: ПДЧ,МДФ
Покритие: ламинат
Назад