Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Гардероб Тюбинген два размера

ID 1060401170

Гардероб Тюбинген се предлага в два размера – трикрилен и четирикрилен вариант. Притежава огледало, вкопани дръжки и удобно вътрешно разпределение. Моделът се отличава с модерна визия в цветова комбинация от дъб вотан и бяло (до изчерпване на количествата) и нов цвят - бяло/артисан. Гардероба е произведен от немската фирма Rauch, с качествени материали и прецизна изработката. Размери:
Трикрилен гардероб Тюбинген - 136/54/В 197 см.
Четирикрилен гардероб Тюбинген - 181/54/В 197 см.

Производител : Rauch

цена oт 749,00 лв.

Наличност: Наличен
Тип, Цена Броя  
моля изберете


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияГардероб Тюбинген се предлага в два размера – трикрилен и четирикрилен вариант. Притежава огледало, вкопани дръжки и удобно вътрешно разпределение. Моделът се отличава с модерна визия в цветова комбинация от дъб вотан и бяло (до изчерпване на количествата) и нов цвят - бяло/артисан. Гардероба е произведен от немската фирма Rauch, с качествени материали и прецизна изработката. Размери:
Трикрилен гардероб Тюбинген - 136/54/В 197 см.
Четирикрилен гардероб Тюбинген - 181/54/В 197 см.

Гардероб с модерна визия в цветова комбинация от дъб вотан и бяло

Предлагаме Ви гардероб Тюбинген, който е произведен от немската фирма Rauch, която е утвърден лидер на европейския пазар в изработката на мебели за спалня. Моделът притежава модерен дизайн и нужната функционалност. Предлага се в два размера – трикрилен и четирикрилен вариант, в цветова комбинация от дъб вотан и бяло.

Гардероб Тюбинген в размер с три крила е с едно огледало, а с четири крила е с две огледала. Притежава функционално вътрешно разпределение от рафтове и лостове за закачалки, за да съхранявате и организирате дрехите и вещите си по подходящ и удобен за вас начин.

Изработен е от висококачествени материали ПДЧ, МДФ и с покритие от ламинат.

Размери:
Трикрилен гардероб Тюбинген - 136/54/В 197 см.
Четирикрилен гардероб Тюбинген - 181/54/В 197 см.

 

* Посочената цена е за трикрилен гардероб Тюбинген.

* Вътрешното разпределение на гардероба от производител съдържа лост и рафт във всяко крило, допълнително могат да бъдат поръчани още рафтове и организационни модули.

* Цветовете на снимките могат да варират в зависимост от настройките на екрана на Вашето устройство.

Цвят: бял,дъб
Материал: ПДЧ,МДФ
Покритие: ламинат
Размер: ТРИКРИЛЕН ГАРДЕРОБ,ЧЕТИРИКРИЛЕН ГАРДЕРОБ
Назад