Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Халат Capa

ID 8683742475538

Технически детайли:

  • Материал: 100% памук
  • Грамаж: 360 гр/м²
  • Може да се пере в пералня при 40 °C
  • Цвят: Dusty Rose

Производител : Ареа Деко

цена 49,00 лв.

Наличност: Наличен
Купи

Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условия



Технически детайли:

  • Материал: 100% памук
  • Грамаж: 360 гр/м²
  • Може да се пере в пералня при 40 °C
  • Цвят: Dusty Rose

Почувствайте луксозен комфорт с нашия халат от 100% памук

Отдайте се на максимална релаксация с нашия изискан халат от 100% памук. Изработен от най-добрите материали, този халат за баня предлага несравним комфорт и нотка елегантност в ежедневието ви.

Отпускайте със стил

Обгърнете се в чист лукс, докато излизате от душа или се излежавате вкъщи. Нашият халат за баня е проектиран така, че да ви осигури уютно и успокояващо изживяване, като ви накара да се почувствате като в спа център точно в уюта на собствения ви дом.

Потопете се в мекота

Изработен от 100 % памук, този халат за баня е изключително мек и нежен към кожата. Плюшената му и абсорбираща материя гарантира, че ще останете топли и сухи, като същевременно осигурява лекота и дишане.

Перфектно приляга на всеки

Със своя регулируем колан и щедри размери нашият халат за баня е подходящ както за мъже, така и за жени с всякакъв тип тяло. Независимо дали предпочитате плътно прилепване, или свободно и непринудено усещане, можете лесно да персонализирате прилягането по свой вкус.

Лесна поддръжка за ваше удобство

Ние разбираме значението на удобството в натоварения ви начин на живот. Ето защо нашият халат за баня може да се пере в пералня при 40 °С, което позволява безпроблемно почистване и поддръжка.

Превърнете ежедневието си в луксозно преживяване с нашия халат от 100% памук. Прегърнете комфорта, стила и елегантността, които предлага, и направете всеки момент на релаксация наистина необикновен.

Назад