Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Халат за баня комплект Делукс

ID 8683342865913

Нов

Технически детайли:

  • Материал:100% памук
  • Цвят: кремав
  • Налични размери: S, M, L, XL
  • Може да се пере в машина за лесна поддръжка

Производител : Ареа Деко

цена 59,00 лв.

Наличност: Наличен
Купи

Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условия



Технически детайли:

  • Материал:100% памук
  • Цвят: кремав
  • Налични размери: S, M, L, XL
  • Може да се пере в машина за лесна поддръжка

Отдайте се на максимален комфорт и лукс с нашия изискан комплект халати за баня. Обгърнете се в истинско блаженство, докато се обличате в този ансамбъл от 100 % памук, създаден, за да осигури ненадмината мекота и уют. Кремавият нюанс на този комплект добавя нотка на елегантност и изтънченост, което го прави идеален за тези, които търсят истинско удоволствие.

Изпитвайте несравним комфорт

Нашият комплект халати за баня е изработен от 100% памук, което осигурява плюшено и кадифено усещане върху кожата ви. Естествените влакна на памука осигуряват изключителна дишаемост, като ви осигуряват прохлада и комфорт през целия ден. Независимо дали се излежавате вкъщи, или излизате от душа, този комплект халати ще ви накара да се почувствате сякаш сте обвити в облак от чисто блаженство.

Луксозен дизайн за изтънчен външен вид

Кремавият цвят на този комплект халати за баня излъчва елегантност и изтънченост, като добавя нотка лукс към ежедневието ви. Неподвластният на времето дизайн и неутралният нюанс го превръщат в универсално допълнение към всеки гардероб, идеален както за мъже, така и за жени. Независимо дали се наслаждавате на мързелива неделна сутрин, или се подготвяте за специален повод, този комплект халати ще ви накара да се почувствате като кралски особи.

Перфектен подарък за любимите хора

Търсите перфектния подарък за любим човек? не търсете повече! нашият комплект халати за баня е идеалният подарък за рождени дни, годишнини или всеки специален повод. Покажете на любимите си хора колко много ви е грижа, като им подарите несравним комфорт и лукс. Те ще ви благодарят всеки път, когато се вмъкнат в този райски комплект халати за баня.

 

Назад