Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Хавлии и халати 

Нашата колекция от халати и хавлии е специално подбрана, за да предложи непревзойдена мекота, абсорбация и дълготрайност. Предлагаме широк асортимент от стилове и материали, които отговарят на нуждите и вкусовете на всеки клиент.

Луксозните ни халати са изработени от висококачествени материали като микрофибър, памук и бамбук, които осигуряват мекота и комфорт. Предлагаме различни модели и дължини, подходящи за всеки сезон, които придават изключително усещане за лукс при всяко използване.

Абсорбиращи хавлии, проектирани със специално внимание към абсорбацията и бързото изсъхване. Изберете от богатата ни гама от цветове и размери, включително бански хавлии, лицеви хавлии и хавлии за ръце, които са идеални за всяка баня и спа център.

Нашите халати и хавлии идват в разнообразие от модни цветове и десени, които лесно се съчетават с всякакъв вид банен интериор. Качеството на материалите и изработката на нашите продукти гарантира, че те ще останат меки и абсорбиращи дори след многократно изпиране. Продуктите са лесни за поддръжка и са подходящи за машинно пране, което улеснява ежедневната грижа за тях.