Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Холни Маси

Мебелна палата Лазур предлага голям избор от холни маси в различни цветове и на изгодни цени. Разгледайте моделите холни маси от масив, аксесоарни маси, помощни масички, както и предложенията ни кръгли и правоъгълни стъклени маси, които ще ви бъдат верен и удобен помощник в хола.

Модерни и класически холни маси от дърво, метал и стъкло в различни форми и размери

Холната маса е малка на размер, но има много приложения и създава удобство. Това е мебел, на която пиете чай или кафе, смеете се и разговаряте. Мястото в хола, където да поставите телефона, таблета, дистанционно, чаша вода, книга или списание. Холната маса може да бъде акцентна в интериора ви, а може да бъде и естествено продължение на мебелите в хола. Тя се мести лесно, може да бъде център в стаята или помощна мебел.


Ние от Мебелна палата Лазур предлагаме голямо разнообразие от холни маси в различни дизайни и размери. В тази категория ще ви представим модерни и класически модели в различни цветове и форми. Подбрали сме холни масички с различна функционалност и визия, за да отговорим на всички изискванията и видове интериор. Разгледайте и изберете най-подходящата маса за вашия хол.

 

Ниска масичка за хол

Една от особеностите на холните маси е размера им. Те са по-малки от трапезните маси, но някои от моделите имат екстри като рафт под плота, ниши или чекмедже. Това ги прави практична и функционална мебел за хола. Повечето холни маси са ниски и се съчетават добре с мека мебел. При нас ще откриете много варианти на ниска масичка за хол, които предлагаме в цветове дъб, бук, орех, кестен, сонома, венче, бяло, сиво и черно. Имаме подходящи решения за комбинация с ТВ шкаф, които да са в една дизайнерска линия и цвят.

 

Изискани и акцентни маси за хол

Интересни са моделите ни крайстенна маса в класически старинен стил с допълнителна обработка за автентично винтидж излъчване, която с подходящата декорация може да е отличен акцент в дизайна на хола ви. Разгледайте моделите ни за холна аксесоарна масичка във винтидж стил с допълнително състарен ефект, изящни форми, старинен стил и прецизна изработка от масив. Изберете удобна и с компактни размери помощна аксесоарна маса, която ще ви даде възможност за допълнителна функционалност и декорация във вашия хол.


Стъклени маси за хол

Предлагаме интересни холни маси в източен стил, които се съчетават лесно с другите мебели. Имаме интересни модели със стъклен плот, както и с принт декор, които са на ниска цена. Модели са с метални крака и здраво закалено стъкло. Стъклена масичка е добра комбинация с витрина и секция, като предвид централното си разположение, придават по-завършен вид на стаята. Имаме варианти с правоъгълен и овален плот, за да можете да направите най-добрата комбинация с подовата настилка и мебелите в хола. При нас ще намерите модели с черно и светло стъкло, както и такива с текстура. Предлагаме много практични решения за стъклена маса на изгодна цена, които да разгледате.

 

Модерни масички за хол

Ако търсите стилни и модерни маси за хол, които да са функционални и с изискан дизайн, то ние имаме какво да ви покажем. При нас ще откриете модели с метална конструкция в индустриален стил, цветови комбинации в бяло, черно, дърво и желязо. Имаме маси с квадратен, правоъгълен и кръгъл плот, които да съчетаете с подходящ килим. Разгледайте предложенията ни холни маси в индустриален стил, които са с метална конструкция в черен цвят и дървен плот с покритие от фурнир. Изберете красива и практична мебел, която да е чудесен акцент във всеки интериор.

 

При нас имате голям избор на страхотни цени, някои от най-продаваните ни модели са холни маси в цвят бял гланц с черни или бели крака, които се вписват добре във всеки модерен интериор и са на изключително изгодна цена. Повечето модели са изработени от материал ПДЧ и МДФ с покритие от ламинат и МДФ, като имаме и холни маси с крака от масив или изцяло от дървесина и масив. Разгледайте сайта ни или заповядайте на място в нашия физически магазин във град Варна.