Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Картина върху МДФ - принт UTB096

ID 8681875145649

Технически подробности:

  • Материал: 100% MDF (дебелина: 3 мм)
  • Техника на отпечатване: UV печатна технология
  • Размер: 15 x 15 cm на бройка
  • Цветове: Синьо, кремаво и зелено

Производител : Ареа Деко

цена 29,00 лв.

Наличност: Наличен
Купи

Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условия



Технически подробности:

  • Материал: 100% MDF (дебелина: 3 мм)
  • Техника на отпечатване: UV печатна технология
  • Размер: 15 x 15 cm на бройка
  • Цветове: Синьо, кремаво и зелено

Преобразете жилищното си пространство с тази зашеметяваща декоративна картина от mdf. Изработен с изключителна прецизност, този комплект от 5 части е предназначен да добави нотка елегантност и изтънченост към всяка стая.

Подобрете декора на дома си

Потопете се в красотата на изкуството с тази изящна картина от mdf. Нейните ярки цветове и сложен дизайн ще завладеят сетивата ви, като мигновено ще превърнат всекидневната, спалнята или офиса ви в оазис на спокойствието. Оставете успокояващите нюанси на синьото, кремавото и зеленото да създадат спокойна атмосфера, която ще ви накара да се почувствате освежени и вдъхновени.

Ненадминато качество и издръжливост

Изработена от 100% mdf с дебелина 3 мм, тази картина е създадена, за да издържи дълго. Техниката на UV печат гарантира, че цветовете остават живи и устойчиви на избледняване, дори след години излагане. Бъдете сигурни, че този шедьовър ще запази красотата и очарованието си за цял живот, превръщайки се в ценна част от декора на дома ви.

Висококачествен и лесен за инсталиране

С размер 15 x 15 см на бройка, този комплект от 5 части предлага безкрайни възможности за аранжиране. Създайте зашеметяваща фокусна точка, като ги подредите в редица, или дайте воля на творчеството си, като ги подредите в уникален модел. Лекият дизайн и включеният хардуер за окачване правят монтажа лесен, което ви позволява да се насладите на новия си шедьовър за нула време.

Съживете жилищното си пространство с тази декоративна картина от мдф и изпитайте трансформиращата сила на изкуството. Поръчайте сега и оставете красотата на този шедьовър да ви вдъхновява всеки ден.

Назад