Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Картина върху темперирано стъкло - принт UV-1077

ID 8684282243212

Технически детайли:

  • Материал: 100% закалено стъкло
  • Дебелина: 4 мм
  • Размер: 30 x 45 cm
  • Тегло: 1,392 кг

Производител : Ареа Деко

цена 89,00 лв.

Наличност: Наличен
Купи

Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условия



Технически детайли:

  • Материал: 100% закалено стъкло
  • Дебелина: 4 мм
  • Размер: 30 x 45 cm
  • Тегло: 1,392 кг

Преобразете пространството си със завладяващата красота на нашата декоративна картина от закалено стъкло.

Издигнете декора на дома си с това изящно произведение на изкуството, което със сигурност ще предизвика емоции и ще остави трайно впечатление у всеки, който го погледне. Изработена от 100% закалено стъкло, тази картина е не само визуално зашеметяваща, но и издръжлива, което гарантира, че ще устои на изпитанието на времето.

Изпитайте блясъка на цветовете, които никога не избледняват.

За разлика от традиционните картини, печатът на нашата декоративна картина от закалено стъкло е върху задната повърхност, което я предпазва от външни фактори, които могат да причинят избледняване. Това означава, че цветовете ще останат живи и истински, което ще ви позволи да се наслаждавате на красотата на творбата години наред.

Създайте фокусна точка, която предизвиква разговори.

С големия си размер от 30 x 45 cm тази картина изисква внимание и се превръща в централен елемент на всяка стая. Независимо дали ще решите да я изложите във Вашата всекидневна, спалня или офис, тя без усилие ще привлича погледите на Вашите гости и ще предизвиква увлекателни разговори за своя завладяващ дизайн.

Инвестирайте в произведение на изкуството, което ще завладее сърцето и душата ви.

Внесете нотка елегантност и изтънченост в пространството си с нашата декоративна картина от закалено стъкло. Безупречната ѝ изработка, съчетана с издръжливостта на закаленото стъкло, гарантира, че това произведение на изкуството ще продължи да хипнотизира вас и вашите близки години наред. Не пропускайте възможността да притежавате едно наистина уникално и непреходно произведение, което ще превърне пространството ви в убежище на красота и вдъхновение.

Назад