Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Комплект кърпи за баня 2 броя Dolce

ID 8681875411621

Технически подробности:

  • Материал: 100% микропамук
  • Грамаж: 560 г/м²
  • Размер: 50 x 90 cm (2 броя)
  • Може да се пере в пералня при 40 °C
  • Цвят: светло кафяв

Производител : Ареа Деко

цена 29,00 лв.

Наличност: Наличен
Купи

Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условия



Технически подробности:

  • Материал: 100% микропамук
  • Грамаж: 560 г/м²
  • Размер: 50 x 90 cm (2 броя)
  • Може да се пере в пералня при 40 °C
  • Цвят: светло кафяв

Отдайте се на лукс и комфорт с нашия изискан комплект кърпи за ръце

Насладете се на изключителен лукс и комфорт с нашия комплект кърпи за ръце, създаден, за да подобри ежедневието ви. Изработени от 100 % микропамук, тези кърпи са невероятно меки и нежни към кожата ви, като осигуряват истинско разкошно изживяване.

Несравнима мекота и абсорбираща способност

Нашият комплект кърпи за ръце е изработен от 100% микропамук - първокласна материя, известна с изключителната си мекота и попивателна способност. Обгърнете се с мекотата на тези кърпи и усетете разликата върху кожата си.

Перфектният размер за всички ваши нужди

С размер 50 x 90 cm нашият комплект кърпи за ръце е с щедър размер, за да отговори на всичките ви нужди. Независимо дали подсушавате ръцете си, или ги използвате за бърза корекция, тези кърпи осигуряват достатъчно покритие и удобство.

Елегантен и вечен дизайн

Отличаващ се с красив светлокафяв цвят, нашият комплект кърпи за ръце придава елегантност на всеки интериор в банята. Нежният нюанс допълва широк спектър от стилове, което го прави универсален избор за всеки дом.

Лесна грижа и дълготрайност

Нашият комплект кърпи за ръце е проектиран за удобство и издръжливост. Просто ги хвърлете в пералната машина при 40 °С за бързо и лесно почистване. Тези кърпи са създадени, за да издържат дълго време, като гарантират, че ще можете да се наслаждавате на луксозното им усещане години наред.

Подобрете изживяването в банята си с нашия комплект кърпи за ръце и се отдайте на лукса на мекотата и попивателната способност. Поръчайте сега и превърнете ежедневието си в разпускащо преживяване.

Назад