Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Комплект кърпи за баня 4 броя Rainbow

ID 8681181631133

Технически детайли:

  • Материал: 100% памук
  • Грамаж: 500 гр/м²
  • Размери: 70 x 140 cm (4 броя)
  • Може да се пере в пералня при 40 °C
  • Цветове: Тъмно синьо, синьо, светло синьо

Производител : Ареа Деко

цена 89,00 лв.

Наличност: Наличен
Купи

Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условия



Технически детайли:

  • Материал: 100% памук
  • Грамаж: 500 гр/м²
  • Размери: 70 x 140 cm (4 броя)
  • Може да се пере в пералня при 40 °C
  • Цветове: Тъмно синьо, синьо, светло синьо

Опитвайте се за максимален лукс с нашия комплект кърпи за баня от 4 части

Обгърнете се в чист комфорт и се отдайте на луксозната мекота на нашия комплект кърпи за баня от 100% памук. Създаден, за да повиши нивото на вашето изживяване при къпане, този комплект включва четири щедри по размер кърпи, които ще ви обгърнат в пашкул от блаженство.

Несравнима мекота и абсорбираща способност

Изработени от най-висококачествен памук, нашите кърпи са изключително меки на допир, което ги прави идеални за чувствителна кожа. Теглото от 500 г/м² осигурява изключителна абсорбираща способност, което ви позволява да се подсушите бързо и без усилие.

Елегантен дизайн и ярки цветове

Нашият комплект хавлии за баня се отличава със зашеметяваща комбинация от тъмносини, сини и светлосини цветове, които добавят нотка на изтънченост към декора на банята ви. Ярките нюанси ще освежат пространството ви и ще създадат спокойна атмосфера, която ще превърне всяка баня в подмладяващо преживяване.

Удобство и издръжливост

Могат да се перат в пералня при 40 °С, нашите кърпи са проектирани за лесна грижа и дълготрайна употреба. Те запазват мекотата и цвета си дори след многократно изпиране, което гарантира, че ще останат основна част от банята ви години наред.

Перфектният подарък

Представен в специална кутия, нашият комплект хавлии за баня се превръща в изискан подарък за вашите близки. Независимо дали става въпрос за новодомци, сватба или друг специален повод, този комплект със сигурност ще ви впечатли и ще остави трайно впечатление.

Назад