Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Кресло Класик

ID 2990801014

Кресло Класик е с класическа визия, която никога не излиза от мода. Съчетавайки модерни линии и детайли, с класически такива, този модел е с вечен.

 

цена 469,00 лв.

Наличност: Не е наличен
Изпрати запитване
Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияКресло Класик е с класическа визия, която никога не излиза от мода. Съчетавайки модерни линии и детайли, с класически такива, този модел е с вечен.

 

Седалката с дълбочина от 50 см и меката облегалка ви гарантират уют и комфорт след дълъг работен ден. Изработено от висококачествени материали, това кресло ще ви радва с години. Можете да изберете точния цвят, който отговаря на вашите предпочитания, като разгледате каталога с налични цветове.

Комбинирайте с табуретка (продава се отделно), за да създадете по-голям комфорт и функционалност. Това е идеалното кресло за всеки, който цени традиционния дизайн и качеството.

Седална дълбочина - 50 см.

Размери: 75/80/114 см

Може да бъде поръчано в цвят по избор, като се избира от каталог с цветове.

*ТАБУРЕТКАТА СЕ ПРОДАВА САМОСТОЯТЕЛНО

Цвят: избор на цвят
Покритие: текстил
Назад