Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Модулни кухненски шкафове Орех

ID .........

Наличност: По заявка
Изпрати запитване
Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условия



Модулна кухня ОРЕХ дава възможност чрез избор измежду 17 вида  кухненски шкафове за под  и за стена на изгодна цена да получите красив кухненски комплект с индивидуална визия, съответстваща на Вашите конкретни нужди и желания.Корпусът на шкафовете е ПДЧ, а вратичките МДФ софт форминг с PVC кантове.

Шкафовете за под са с регулируеми крачета. Дръжките на всички шкафове са патинирани, пантите са с плавно затваряне,. Механизмите са METABOX.Особена индивидуалност на този модел кухня придава стенният шкаф с вратички с решетка, както и т.н.“пиластър“ (украсителен елемент), който може да се монтира между всеки два шкафа от долен или  горен ред (по желание на клиента).

За по-завършен вид на кухнята  предлагаме цокъл в цвета на шкафовете с р-ри 240/1,6/15  см. (за шкафовете от долен ред), както и бленда с размери 60/87/1,6 см. с краче за страница на краен шкаф от долен ред.

 

Размери на шкафовете :  долен ред - височина о,87 м., дълбочина 0,56 м.;  горен ред - височина 0,72 м., дълбочина 0,32 м.

Назад