Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Кухня Дъблин от масив

ID 370901056

Кухня Дъблин създава хармония и спокойствие, в същото време предлага всичко необходимо, което желаете от една здрава и функционална кухня. Изработена изцяло от масивен дъб, тя е непреходна и винаги актуална. Модел с класическа визия, стил, уют и класа за вашата кухня!

Наличност: По заявка
Изпрати запитване
Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияКухня Дъблин създава хармония и спокойствие, в същото време предлага всичко необходимо, което желаете от една здрава и функционална кухня. Изработена изцяло от масивен дъб, тя е непреходна и винаги актуална. Модел с класическа визия, стил, уют и класа за вашата кухня!

Класическа кухня от дърво с избор на плот и гръб

Усещане за увереност и стабилност Ви обзема, когато сте заобиколни от тези мебели за кухня.

Кухня Дъблин е изработена изцяло от масивен дъб, в класическа визия и стил, което придава уют и класа. Без излишни детайли и декори, непреходния й дизайн гарантира, че и след години ще бъде все така актуална.

Настроението, което носи дървото, традиционният дизайн и естествените материали създават кухня Дъблин и я пренасят във времето.

Имате възможност за избор на декори за плот и гръб от 12 цвята.

Декори за лице от 11 цвята за избор.

С изборът на цветове в дървесни мотиви или в друг нюанс и в съчетание с работния плот, може да се постигне различен външен вид по ваш избор.

 

* Цветовете на снимките могат да варират в зависимост от настройките на екрана на Вашето устройство.

* Цената се определя според желаната от клиента конфигурация.

Материал: масив
Покритие: масив/ФПДЧ
Назад