Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Кухня Лорена

ID 58962

Пренесете морската атмосфера у дома със средиземноморския стил на кухня Лорена. Тя е подходяща за всякакви помещения и предлага много възможности спрямо желанията ви. Избор на различни видове модули, плот, гръб, лице, корпус и дръжки.

Наличност: Наличен
Изпрати запитване
Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияПренесете морската атмосфера у дома със средиземноморския стил на кухня Лорена. Тя е подходяща за всякакви помещения и предлага много възможности спрямо желанията ви. Избор на различни видове модули, плот, гръб, лице, корпус и дръжки.

Кухни по поръчка с класически дизайн и на изгодна цена

Кухня Лорена се предлага по индивидуален проект и има възможност за конфигурация по ваше желание. Всичко може да се променя и заменя така, че да стане вашата мечтана кухня.

Кухня Лорена е съчетание от функционалност и класика в дизайна. Изработена е с вратички от MDF, което я прави по-атрактивна за любителите на класиката. Комбинация от стил и класа по ваш избор и желание.

Декори за плот и гръб - 9 цвята  за избор.

Декори за лице - 6 цвята за избор.

Декори за корпус - 7 цвята.

Дръжки - 8 вида.

 

* Цветовете на снимките могат да варират в зависимост от настройките на екрана на Вашето устройство.

* Цената се определя според желаната от клиента конфигурация.

Назад