Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Кухня Реджина по индивидуален проект с осветление и остров

ID 0050907003

Кухня Реджина е символ на перфектната геометрия. Нейните плавни линии предизвикват с чиста емоция от ергономичност, фокусирана върху човека. Концепцията на дизайна улавя съвременния стремеж за практични домашни пространства, с преливащи се повърхности и материали, които внушават чувство за чистота и естетичност. Кухня Реджина подхожда идеално на всяко помещение и се адаптира според въображението.

цена 22 800,00 лв.

Наличност: По заявка
Купи с кредитКупи с кредит
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 2128.00 лв. на месец


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияКухня Реджина е символ на перфектната геометрия. Нейните плавни линии предизвикват с чиста емоция от ергономичност, фокусирана върху човека. Концепцията на дизайна улавя съвременния стремеж за практични домашни пространства, с преливащи се повърхности и материали, които внушават чувство за чистота и естетичност. Кухня Реджина подхожда идеално на всяко помещение и се адаптира според въображението.

Кухня по проект в модерен стил и с изискан дизайн

Кухня Реджина е вдъхновена от последните тенденции в модерния клас кухненско обзавеждане. Концепцията на дизайна улавя съвременния стремеж за практични решения, функционалност и максимално усвояване на домашните пространства.

Високите шкафове предлагат оптимално използване на пространството в цялата си височина. В тях можете да съхранявате всякакви продукти за вашето домакинство.

Стъклените витрини са с деликатно тонирано стъкло. Осветлението придава допълнителен уют и топлина.

Изчистени и плавни линии и шкафове без дръжки, постигнато посредством скосяване на дървото под ъгъл от 45° от вътрешната страна на вратите.

Островът е с плавни линии и извити врати с две лица, сърцето на вашата кухня. Можете да изберете вида на работния плот сред богат избор на камък или дърво.

Повърхностите на фронталната част са боядисани с матов лак. Предлагаме ви богата палитра от ексклузивни и модерни тонове. А за вас остава само да изберете подходящото съчетание за вашия дом.

Осветление на всички дръжки. Те греят с мека светлина, която добавя дълбочина и обем в зоните за отваряне.

Перфектно осветена работна част на плота. Богат избор на механизми и функционалности.

Декори за плот и гръб - 9 цвята  за избор.

Декори за лице - 6 цвята за избор.

Декори за корпус - 7 цвята.

Дръжки - 8 вида.

* Цветовете на снимките могат да варират в зависимост от настройките на екрана на Вашето устройство.

* Цената се определя според желаната от клиента конфигурация.

 

Цената важи за готова конфигурация на кухня с размери 3.27/0.60 м и остров с размери 2.20/0.80 м

Назад