Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Кухня Талпи от масив дъб

По индивидуален проект

ID 0370907011

Кухня Талпи е с изчистен и модерен дизайн в цвят масив дъб и с възможност за избор на байц. Красиво съчетание от естествената красота на дървото и голям избор на декори за плот и гръб от 12 цвята. Кухня Талпи предлага широка гама от възможности, чрез която да осъществите домашния уют и удобство.

Наличност: По заявка
Изпрати запитване
Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияКухня Талпи е с изчистен и модерен дизайн в цвят масив дъб и с възможност за избор на байц. Красиво съчетание от естествената красота на дървото и голям избор на декори за плот и гръб от 12 цвята. Кухня Талпи предлага широка гама от възможности, чрез която да осъществите домашния уют и удобство.

Модерна кухня по проект с избор на декори за плот, гръб, механизми и аксесоари

Предлагаме ви кухня по индивидуален проект от новата линия Талпи, която е изработена от дъб масив в натурален естествен цвят.

Кухня Талпи е със стилен и модерен изчистен дизайн. Произведена е в съчетание от естествената красота на дървото и красиви декори за плот и гръб.

Произведена е в България в цвят дъб натурал и предлага богат избор на механизми и аксесоари.

Към всяка кухня може да бъде предложен плот от технически камък или естествен гранит - избор от над 30 цвята камък.

Всяка от кухните може да бъде направена спрямо индивидуалните размери и изисквания на клиента. Свържете се с нас за повече информация

Линията предлага разнообразие от елементи.

* Цветовете на снимките могат да варират в зависимост от настройките на екрана на Вашето устройство.

* Цената се определя според желаната от клиента конфигурация.

Цвят: натурал
Назад