Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Малка маса Кики

модул KLT

ID 1790510013

Масата Кики на колелца  е част от модулната система за детска стая Кики. Тя е идеалното допълнение към всяко пространство, предлагайки гъвкавост и удобство в компактен формат.

 

Производител : Jela

цена 118,00 лв.

Наличност: По заявка
Купи с кредитКупи с кредит
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 11.01 лв. на месец


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияМасата Кики на колелца  е част от модулната система за детска стая Кики. Тя е идеалното допълнение към всяко пространство, предлагайки гъвкавост и удобство в компактен формат.

 

Едно от най-значителните предимства на тази масичка е нейната мобилност, благодарение на колелата. Това позволява лесно и бързо преместване на масата в различни части на стаята или дома, улеснявайки дейности като игра, учене или хранене.

С размери 55/55/50 см, масата е достатъчно компактна, за да не заема много място, но същевременно предлага достатъчно работно пространство за различни дейности.

Както всички модули от системата Кики, масата е проектирана с акцент върху практичността и функционалността, позволявайки лесна интеграция и конфигурация в различни пространства и ситуации. Малката маса "Кики" на колелца е перфектният избор за създаване на динамична и удобна среда в детската стая, където вашето дете може да учи, играе и твори в комфортна и стимулираща обстановка.

 

Цвят: бук
Материал: ПДЧ
Назад