Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Модел Natuzzi C021 Eleganza

ID 2314758

В света на дизайна и комфорта, някои мебели изпъкват със своя дизайн и качество, като създават усещане за елегантност и уют във всяки дом. Сред тези впечатляващи творения е диванът C021 Eleganza на Natuzzi който е перфектното съчетание между стил и функционалност.

Производител : Natuzzi Editions

цена 7 899,00 лв.

Наличност: По заявка
Купи с кредитКупи с кредит
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 737.24 лв. на месец


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияВ света на дизайна и комфорта, някои мебели изпъкват със своя дизайн и качество, като създават усещане за елегантност и уют във всяки дом. Сред тези впечатляващи творения е диванът C021 Eleganza на Natuzzi който е перфектното съчетание между стил и функционалност.

Диванът Natuzzi C021 Eleganza е символ на изтънченост и внимание към детайла. Създаден от известната италианска марка Natuzzi, този модел отразява дългогодишната традиция на марката в производството на мебели от най-висок клас. С изчистени линии и елегантна визия, Eleganza е проектиран да допълни всяко пространство, като внесе усещане за лукс и комфорт.

Материалите, използвани за изработката на този диван, са внимателно подбрани за да осигурят издръжливост и устойчивост. Висококачествената кожа или плат, които могат да бъдат избрани за облицовка, са меки на допир и добавят лукс към общия дизайн.

Диванът Натуци C021 Eleganza не само изглежда изискано, но и предлага изключителен комфорт. Ергономично проектираните седалки и облегалки поддържат тялото по изключителен начин, правейки го идеален за дълги периоди на седене. Регулируемите функции позволяват на потребителите да адаптират дивана към своите индивидуални нужди, увеличавайки усещането за лично пространство и комфорт.

В допълнение към своя стилен дизайн и комфорт, Natuzzi C021 Eleganza се отличава със своята издръжливост във времето. Произведен с оглед на екологичната устойчивост, този модел използва материали и процеси, които намаляват въздействието върху околната среда. Това прави Eleganza не само избор за тези, които търсят лукс и комфорт, но и за тези, които са ангажирани с опазването на планетата.

Natuzzi C021 Eleganza представлява идеалното съчетание между функционалност, стил и устойчивост, което го прави отличен избор за всеки, търсещ да добави доза изтънченост.

Посочената цена е за конфигурация 016+011+291+291+452 в текстил категория 68

Ъглов диван с един релакс механизъм . размер 263/ 384 см

Може да свалите информацията от тук

Модел C021

Назад