Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Модел Natuzzi C132 Calore

ID 2312301013

В света на луксозните мебели, Natuzzi заема водещо място със своята неповторима способност да съчетава стил, комфорт и иновативни технологии. Диванът C132 Calore е израз на тази философия, като предлага елегантност и функционалност в едно. Разглеждайки този модел, е невъзможно да не се впечатлим от неговата изчистена естетика и иновативни характеристики, които го отличават на пазара.

Производител : Natuzzi Editions

цена 1 299,00 лв.

Наличност: По заявка
Купи с кредитКупи с кредит
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 121.24 лв. на месец


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияВ света на луксозните мебели, Natuzzi заема водещо място със своята неповторима способност да съчетава стил, комфорт и иновативни технологии. Диванът C132 Calore е израз на тази философия, като предлага елегантност и функционалност в едно. Разглеждайки този модел, е невъзможно да не се впечатлим от неговата изчистена естетика и иновативни характеристики, които го отличават на пазара.

Natuzzi C132 Calore е създаден с мисълта за тези, които ценят изискаността и съвременния дизайн. Със своите гладки линии и внимание към детайла, този модел притежава универсална привлекателност, която лесно се вписва в различни интериорни решения. Облегалките и седалките са проектирани така, че да осигуряват максимален комфорт, без да се прави компромис с елегантността. Предлага се във вариант двойка или тройка, спрямо вашите предпочитания.

Качеството на материалите и изработката е в основата на всеки продукт Natuzzi, и дивайът C132 Calore не прави изключение. Използваните материали са внимателно подбрани за дълготрайност и устойчивост, гарантиращи, че диванът ще запази своята красота и функционалност дори след години на употреба. Кожата е от най-високо качество, което допринася за луксозното излъчване и усещане на продукта.

Въпреки изискания си външен вид, моделът C132 Calore не прави компромис с комфорта. Ергономичността на дизайна гарантира, че всяко седене е изключително удобно, а опциите за персонализация позволяват на клиентите да изберат идеалната конфигурация за своя дом. Двоен или троен диван Calore, удобството и функционалността са гарантирани.

Natuzzi винаги е бил пионер в интегрирането на иновативни технологии в своите продукти, и C132 Calore продължава тази традиция. С включването на съвременни технологии за управление на комфорта и персонализация, този модел предлага несравнимо преживяване. 

Natuzzi C132 Calore е създаден за тези, които не правят компромиси с качеството и стила, този модел е идеален избор за всеки, който иска да добави елегантен и функционален акцент в своя дом. Независимо дали сте в търсене на удобство, стил или дълготрайност, диванът Natuzzi C132 Calore е гаранция за изключителност.

*Цена за диван двойка кат. 68 - 1299 лв.

*Цена за диван тройка кат. 69 - 1690 лв.

 

Може да свалите информацията от тук

Модел C132

Назад