Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Модел Natuzzi C142 Portento

ID 231584967

Дизайнът на диван Natuzzi C142 Portento е резултат от дългогодишни изследвания и иновации в областта на интериорния дизайн. Стремежът за съвършенство се забелязва във всяка линия и крива на тази изящна димека мебел. Елегантността на формите се съчетава с функционалност, като се предлага в различни конфигурации, за да се адаптира идеално към пространството и нуждите на всеки дом.

Производител : Natuzzi Editions

цена 3 099,00 лв.

Наличност: Наличен
Купи
Купи с кредитКупи с кредит
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 289.24 лв. на месец


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияДизайнът на диван Natuzzi C142 Portento е резултат от дългогодишни изследвания и иновации в областта на интериорния дизайн. Стремежът за съвършенство се забелязва във всяка линия и крива на тази изящна димека мебел. Елегантността на формите се съчетава с функционалност, като се предлага в различни конфигурации, за да се адаптира идеално към пространството и нуждите на всеки дом.

Използваните материали за Natuzzi C142 Portento са от най-висок клас, включително висококачествена кожа и платове, които не само придават луксозен вид на мебелите, но и гарантират тяхната издръжливост и дълготрайност. Специално внимание е отделено на комфорта, като седалките са проектирани така, че да предлагат оптимална подкрепа и удобство при седене.

Диван Natuzzi C142 Portento не е само върховно достижение в дизайна, но и във функционалността. Моделът предлага различни функции като регулируеми главни опори и моторизирани секции, които могат да бъдат адаптирани според индивидуалните предпочитания за още по-голям комфорт. Интегрираните технологии за повишаване на удобството, като USB портове за зареждане на устройства, допълнително подчертават модерния и практичен характер на Portento.

Natuzzi C142 Portento е синоним на италианската елегантност и иновативен дизайн, представящ се като върхова точка в колекцията на марката. Съчетанието от изключителна изработка, внимание към детайла и водещи технологии прави този модел идеален избор за тези, които търсят комбинация от стил и функционалност в дома си. Natuzzi C142 Portento не е просто мебел, а произведение на изкуството, което обогатява всяко пространство със своето присъствие.

Цена за диван двойка в кат. 78 - 3099 лв. (мостра)

Може да свалите информацията от тук

Модел C142

Назад