Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Модел Natuzzi C167 Carino

ID 231568999

Диван C167 Carino е израз на модерния италиански стил, изтънчен и елегантен. Линиите са изчистени, с акцент върху минимализма и комфорта. Този диван е подходящ за всякакви интериорни решения благодарение на своята адаптивност и широка гама от цветови варианти. Материалите са внимателно подбрани, като се използва висококачествена кожа или плат, което придава на модела един луксозен и уютен вид.

Производител : Natuzzi Editions

цена 2 550,00 лв.

Наличност: По заявка
Купи с кредитКупи с кредит
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 238.00 лв. на месец


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияДиван C167 Carino е израз на модерния италиански стил, изтънчен и елегантен. Линиите са изчистени, с акцент върху минимализма и комфорта. Този диван е подходящ за всякакви интериорни решения благодарение на своята адаптивност и широка гама от цветови варианти. Материалите са внимателно подбрани, като се използва висококачествена кожа или плат, което придава на модела един луксозен и уютен вид.

Седалките на диван Natuzzi C167 Carino са от висококачествена пяна, която осигурява подходяща поддръжка и мекота. Гърбът на дивана е оборудван с регулируеми облегалки, което позволява на потребителите да намерят своя идеален ъгъл на наклон за почивка или четене. 

Natuzzi не прави компромис с иновациите, като включва в дивана C167 Carino най-новите технологии за комфорт и висoко качество. Сред тях се откроява използването на специализирани материали за седалките, които гарантират запазване на формата и комфорта дори след години употреба. Диванът също така е оборудван с иновативни системи за регулиране, които позволяват лесна промяна на позицията за седене.

Natuzzi C167 Carino е идеалният избор за тези, които търсят съчетание между стил, комфорт и иновация. Този модел не само предлага изключително ниво на удобство и функционалност, но и е истинско произведение на дизайна, което ще внесе комфорт ии уют във всяко пространство. 

Кресло 003 с габатирни размери : 98/97/ вис. 85 см. 

- в дамаска кат. 68 - 1880,00 лева

Размери : 182/ 97 / вис. 85 см. 

Може да свалите информацията от тук

Модел C167 Carino

Назад