Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Модел Natuzzi C220 Patto

ID 2312200588

Диван C220 Patto е въплъщение на елегантността. Със своите гладки линии и внимание към детайла, този модел демонстрира класическата естетика на Natuzzi, обогатена с модерен привкус. Достъпен в различни цветове и тапицерии, включително висококачествена кожа, C220 Patto предлага гъвкавост в дизайна, която позволява лесно съчетаване с различни интериорни стилове.

Производител : Natuzzi Editions

Наличност: По заявка
Изпрати запитване
Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияДиван C220 Patto е въплъщение на елегантността. Със своите гладки линии и внимание към детайла, този модел демонстрира класическата естетика на Natuzzi, обогатена с модерен привкус. Достъпен в различни цветове и тапицерии, включително висококачествена кожа, C220 Patto предлага гъвкавост в дизайна, която позволява лесно съчетаване с различни интериорни стилове.

Диванът Natuzzi C220 Patto е не е само красив, но и изключително функционален. Оборудван с най-съвременни технологии, моделът предлага невероятно ниво на комфорт. Една от забележителните характеристики е интегрираната система за регулиране на седалките и облегалките, която позволява на потребителите да намерят идеалната позиция за релакс. 

Качеството на изработка е ключово за всеки продукт на Natuzzi, и диван Patto не прави изключение. Използването на висококачествени материали гарантира дълготрайност и устойчивост на дивана. Фирмата се ангажира с устойчиво производство, като използва екологично чисти материали и процеси, което прави този модел не само избор за красота и комфорт, но и за екологично съзнателни потребители.

Natuzzi C220 Patto е перфектният избор за тези, които търсят комбинация от стил, комфорт и качество. Със своята универсална привлекателност, този модел е идеален за всякакви пространства, от съвременни апартаменти до класически домове. Инвестицията в C220 Patto е инвестиция в дълготрайност, удобство и класическа красота.

Може да свалите информацията от тук

Модел Natuzzi C220 Patto

Назад