Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Модел Natuzzi C240 Cuzco

ID 2312258965

Natuzzi C240 Cuzco е сред най-луксозните и комфортни предложения в портфолиото на италианския производител на мебели Natuzzi. Дизайнът на C240 Cuzco е вдъхновен от модерните и елегантни линии, които съчетават в себе си функционалност и естетика. Този диван е идеален за тези, които търсят не само удобство и комфорт, но и изискан допир към своя интериор. Елегантната рамка, изработена от висококачествени материали, осигурява издръжливост и стабилност, докато меките и плътни възглавници предлагат безпрецедентен комфорт и подкрепа.

Производител : Natuzzi Editions

Наличност: По заявка
Изпрати запитване
Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияNatuzzi C240 Cuzco е сред най-луксозните и комфортни предложения в портфолиото на италианския производител на мебели Natuzzi. Дизайнът на C240 Cuzco е вдъхновен от модерните и елегантни линии, които съчетават в себе си функционалност и естетика. Този диван е идеален за тези, които търсят не само удобство и комфорт, но и изискан допир към своя интериор. Елегантната рамка, изработена от висококачествени материали, осигурява издръжливост и стабилност, докато меките и плътни възглавници предлагат безпрецедентен комфорт и подкрепа.

Един от ключовите елементи, които отличават C240 Cuzco, е вниманието към детайла. Всеки шев и всяка линия са изпълнени с прецизност, което подчертава качеството на изработка, характерно за Natuzzi. Изборът на материали е разнообразен, като клиентите могат да избират между различни видове кожа и текстил, всеки от които добавя уникален характер и стил към дивана.

Функционалността също е важен аспект на модела C240 Cuzco. Диванът е проектиран така, че да предложи максимална гъвкавост и адаптивност към различни пространства и нужди. Неговата конфигурация може лесно да се адаптира, за да отговори на индивидуалните предпочитания, и е  идеален за всякакви пространства.

Може да свалите информацията от тук

Модел Natuzzi C240 Cuzco

Назад