Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Модулна кухня Рива 255 см

ID 1790907009

Нов

цена 1 999,00 лв.

Наличност: По заявка
Купи с кредитКупи с кредит
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 186.57 лв. на месец


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условия



Колекция модулна кухня Riva с UV лакирани фронтове е изработена с изключителна технология за нанасяне на UV лака.
Това е най-модерната технология, а компанията Jela е първия производител на Балканите, който я въвежда в производството си.

Фронтовете с UV-лак се характеризират с по-голяма якост, четирикратно по-голяма устойчивост на физически увреждания, както и перфектен ефект на гланца с до 99.7% блясък, сравним със стъкления ефект. Изключително добра устойчивост на влага и прах. Прилагането на UV лак е много прецизно с техниката LASER ROLLER на фронта. 

Кухнята е изключително важна част от всеки дом и затова отделяме специално внимание на нея. Разчитайки на съвременната естетика и функционалност, ние ви представяме новия модел кухня Riva, с минималистични форми и прави линии. Алуминиевата рамка на витрините и специално подбраните хромирани дръжки придават специално усещане на кухнята. Елегантност, изчистен и стилен дизайн и усещане за простор и комфорт. Механизъми с плавно затваряне, закалено стъкло, регулируеми крачета.

Поради модулния характер, може да направите желаната от вас комбинация според предпочитанията си и мястото с което разполагате.

*Посочената цена е за конфигурация с дължина 255 см.