Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Модулно обзавеждане за детска стая Кики

ID 17905080999

Модулното обзавеждане за детска стая Кики представлява изключително функционален и стилен комплект, който включва всичко необходимо за обзавеждане на детската стая.

Всички модули:

https://mebelilazur.bg/bg/modulna-sistema-za-detska-staya-kiki/c185.html

Производител : Jela

Наличност: По заявка
Изпрати запитване
Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияМодулното обзавеждане за детска стая Кики представлява изключително функционален и стилен комплект, който включва всичко необходимо за обзавеждане на детската стая.

Всички модули:

https://mebelilazur.bg/bg/modulna-sistema-za-detska-staya-kiki/c185.html

Всяка мебел от серията е създадена така, че да отговори на различни нужди и предпочитания, като същевременно придава усещане за хармония и уют. Ето и част от елементите от модулната система:

  • Скрин Кики с 4 чекмеджета с размери 84/56/ h 89 см е подходящ за съхранение както на дрехи и аксесоари, така и други малки вещи.
  • Чекмедже за легло Кики е с размери 199/85/ h 27 см и е практично решение за допълнително пространство за съхранение под леглото.
  • Бюра Кики с допълнителен модул или с две чекмеджета, с размери 125/60/ h 76 см и 125/60/ h 74 см са изключително функционални бюра, идеални за учене и творчество.
  • Малка маса Кики, подходяща за игра, творчество и други различни дейности. 
  • Етажерка за стена Кики за декорация и съхранение на лични вещи.
  • Легла Кики с различни размери и стилове, включително двуетажно легло, за оптимално използване на пространството.
  • Гардероби и шкафове Кики с разнообразие от размери и конфигурации, включително двукрилни гардероби и шкафове с чекмеджета и врати, за организиране на пространството по най-добрия начин.

Модулната система за обзавеждане на детска стая Кики е създадена с внимание към детайла, използвайки качествени материали, които гарантират дълготрайността на мебелите. Обзавеждането е проектирано така, че да стимулира децата да се чувстват комфортно и да развиват своите умения и креативност в персонализирана и уютна обстановка.

 

Цвят: бежов,бук
Назад