Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Модулно обзавеждане за детска стая Киндер

ID 27105050

Модулна система за цялостно обзавеждане на детска стая с набор от отделни мебели. Показаната конфигурацията включва: висока етажерка, бюро, контейнер, отворена етажерка за стена - 2 броя, легло, чекмедже за легло, помощна масичка, скрин, етажерка за стена, гардероб и ъглов гардероб.

Всички модули:

https://mebelilazur.bg/bg/search.html?q=%D0%BA%D0%B8%D0%BD%D0%B4%D0%B5%D1%80

Наличност: По заявка
Изпрати запитване
Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияМодулна система за цялостно обзавеждане на детска стая с набор от отделни мебели. Показаната конфигурацията включва: висока етажерка, бюро, контейнер, отворена етажерка за стена - 2 броя, легло, чекмедже за легло, помощна масичка, скрин, етажерка за стена, гардероб и ъглов гардероб.

Всички модули:

https://mebelilazur.bg/bg/search.html?q=%D0%BA%D0%B8%D0%BD%D0%B4%D0%B5%D1%80

Модулната система за обзавеждане на детска стая, изработена от качествени материали и механизми

Представяме Ви модулно обзавеждане Киндер, което е подходящо за деца и юноши в зависимост от конфигурацията, която изберете. Модулната система предоставя достатъчно много елементи, с които да създадете желаната от вас детска стая според Вашите нужди и предпочитания. Серията предлага и двуетажно легло, няколко вида гардероби и шкафове, което позволява да се конфигурира обзавеждане за две деца. Модулите са изработени от ПДЧ с дебелина 18 мм. и 25 мм. с изчистена линия и функционален дизайн, като разнообразието от размери и функционалности на отделните елементи Ви позволяват много комбинации от мебели в желаното от Вас помещение. Модулната система за детска е с механизми за плавно затваряне на чекмеджетата, пластмасови дръжки и е в цвят на корпус дъб премиум, лице дъб премиум в комбинация с цвят по избор син, лилав, зелен или пясъчен. Леглото на показаната конфигурация е подходящо за матрак 90/200 см., като всеки един модул може да бъде поръчан самостоятелно.

*На сайта ни ще откриете качен самостоятелно всеки модул с цена и информация.
* Цветовете на снимките могат да варират в зависимост от настройките на екрана на Вашето устройство.

Цвят: син,лилав,дъб
Материал: ПДЧ
Покритие: ламинат
Назад