Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Новини

Ъглови дивани Natuzzi - еталон за качество и дизайн

10.06.2021


Имаме удоволствието да сме официален представител на италианската марка Natuzzi Editions, която е еталон за луксозна мека мебел. Това е бранд, който е познат по цял свят и се слави с автентично качество, отговорност към околната среда и задълбочени научните изследвания за производството на своите мебели. Всеки продукт преминава през редица тестове за оценка на неговата устойчивост на натоварване, стабилност, износване, триене, удар и устойчивост на светлина.
Natuzzi следва идеологията си през цялата си история и гарантира за високото качество и комфорт на своите ъглови дивани, канапета, фотьойли и кресла.



При нас ще откриете висок клас холни ъгли, дивани двойка и тройка, ъглови дивани и холни гарнитури от естествена кожа в типичния изискан италиански дизайн. Моделите са произведени в името на комфорта и лукса по най-модерните тенденции за интериор и обзавеждане.
Предлагаме ъглови дивани с релакс механизъм, който при активиране ще следва всяка извивка на тялото ви, ще създаде най-удобната за вас позиция и ще ви помогне да се отпуснете, за да отпочинете пълноценно и спокойно по най-добрия за вас начин.
Моделите с функция за регулиране на облегалки и подглавници ще ви дадат контрол над всичко, което предлага меката мебел, за да можете да настройте и променяте позицията на стоене по начин, който на вас най-много ви харесва. Представете си релакс функция, която чрез електрически механизми и усъвършенствана технология, ви дава възможност да регулирате опората за крака, това е домашен комфорт, който заслужавате.
Диваните Натуци са ергономични и удобни, за да ви служат, докато се наслаждавате на живота.

 

Практичен и рационален избор е да имате елегантен диван, който се превръща в удобно легло. Това съчетание е често предпочитано интериорно решение в съвременното обзавеждане.
Предлагаме ъглови дивани Natuzzi с функция сън, които притежават красив и изчистен дизайн, както и висококачествен матрак от мемори пяна за гарантирана почивка и допълнително легло. Модели с грациозна форма и италианска визия, избор на дамаска от естествена кожа или текстил, дървени или метални крачета, които съчетават най-доброто от дивана и леглото.

Ние от Мебелна палата Лазур сме селектирали разнообразие от дивани, които да отговорят на всички изисквания на нашите клиенти. Подбрали сме ъглови дивани, канапета, холови гарнитури и фотьойли в различни дамаски и цветови гами. Италианската марка Натуци проектира и произвежда мека мебел с внимание към всеки детайл, за да се насладите на почивката и домашния уют.
Изберете луксозен холов ъгъл, кожен диван и кресло от най-висок клас с функции и механизми, които да гарантират комфорта, който желаете. Моделите са проектирани в красив дизайн с изящни подлакътници, които се съчетават в една линия със седалките и облегалките, като завършват визията с неподправен италиански финес.

 

Мебелна палата Лазур е официален представител на Natuzzi Editions и разполага с наличности и мостри, както и възможност за поръчки с предварителна заявка. Имаме модели в мострената си зала за мека мебел, където ще можете да се убедите в изискания дизайн, качеството и комфорта, които предлага италианската марка. Можете да разчитате на консултантите ни за информация в избора на дамаска.

Подарете си висококачествена италианска мека мебел Natuzzi и се насладете пълноценно на домашния уют и спокойствие.


назад

Последни новини

22.03.2024

Хол и спалня в едно: идеи за обзавеждане

Хол и спалня в едно: идеи за обзавеждане ...

Прочети още

07.09.2023

Мебели за детска стая - тенденции в обзавеждането

За всеки родител е важно е да се създаде детск...

Прочети още

05.12.2022

Какви мебели да подарим на близките си?

Коледните празници вече чукат на вратата и вер...

Прочети още

16.11.2022

Как да изберем гардероб за спалнята?

Изборът на гардероб изглежда много лесна задач...

Прочети още