Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Новини

Етажерки за дома

07.01.2020


Правилният избор на етажерки за дома ще ви помодне да организирате вещите си и в същото време да внесета свежа нотка в интериора.

Всеки се стреми да избяга от излишния хаос и безпорядък и да подреди максимално добре пространството си. Ако искате  да имате  стилно обзавеждане у дома, сега е моментът да сложите нещата на тяхното място. Ето и няколко основни етапа в избора на етажерки.

Етажерките за книги се предлагат в голямо разнообразие от форми – стоящи, стенни, за вграждане и надграждащи се. Едно от нашите интересни предложения е етажерка за стена с форма на черупка на охлюв, която се вписва идеално в интериора и като декоративен елемент. Най-добрият съвет, който може да се даде при избор на такива полици, това е предназначението им – в зависимост от наличните книги и аксесоари, се подбира най-подходящият модел.

 

Когато притежавате малко количество предмети, за които най-често не е останало достатъчно свободно пространство, препоръчваме полиците  и етажерките с разчупена форма – приложението им е практично и спестява време и усилия. В някои случаи се оказват чудесен помощник в декорирането на дома, като стилен щрих към избрано от вас кътче.

 

Етажерките за стена, могат да бъдат и доста стилни. Предлагат се доста модели с по – ексцентрични и разчупени форми, които прекрасно освежават интериора или такива с чисто класическа визия. При нас ще намерите най-добрата за вас етажерка за стена, която да допълни и подчертае интериора. Разнообразието е голямо и откъм цветове, като изцяло според вкуса могат да се изберат такива с по-традиционни и изчистени нюанси или пък такива, решени в по-цветни и „арт“ декори, които да послужат за акцент или допълнение на „по-смелия“ интериор.

Перфектните решения може да откриете на mebelilazur.bg, както и в магазина на Мебелна палата Лазур.


гр.Варна, бул. „Сливница“, ж.к. „Младост“ 1
тел: 0896 888305
e-mail: office@mebelilazur.com


назад

Последни новини

22.03.2024

Хол и спалня в едно: идеи за обзавеждане

Хол и спалня в едно: идеи за обзавеждане ...

Прочети още

07.09.2023

Мебели за детска стая - тенденции в обзавеждането

За всеки родител е важно е да се създаде детск...

Прочети още

05.12.2022

Какви мебели да подарим на близките си?

Коледните празници вече чукат на вратата и вер...

Прочети още

16.11.2022

Как да изберем гардероб за спалнята?

Изборът на гардероб изглежда много лесна задач...

Прочети още