Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Новини

Как да изберем трапезна маса

01.06.2022


Покупката на трапезна маса за вашия дом е важна инвестиция! И вие ли обичате да събирате близките и приятелите си на вкусна вечеря, споделяйки детайлите от деня си? Да, както си и мислехме. Ето защо, трябва да подходите с внимание към избора на тази мебел и ние ще ви дадем няколко съвета как да го направите.

На първо място, преди да пристъпите към покупка, е необходимо да обмислите няколко неща.

 

1.Какъв е стилът на дома ви?

Както и всички други мебели, трапезната маса трябва да се съчетае с обстановката в дома. Какъв е стилът му? Семпъл? Елегантен? Екстравагантен?

Какви са цветовете? Светли? Тъмни? Пастелни?

С какви трапезни столове ще съчетаете масата и цялостния интериор на стаята?

А сега обмислете какъв ще бъде стилът на новата ви маса, както и нейния цвят.

 

2.С колко място разполагате?

Трябва, разбира се, да предвидите и мястото, на което ще бъде поставена масата, както и да не пропускате факта, че около нея ще бъдат подредени столове. Освен това, трябва да се замислите какъв е максималният брой хора, които ще се наложи някога да се съберат около тази маса. Добър вариант е разтегателна трапезна маса, която да ви осигури повече места при необходимост. Предлагаме модели, които се удължават с 40, 80 см. и повече, което е изключително полезно, когато не разполагате с много пространство. Ако посрещате гости и роднини често у дома, този факт никак не е за подценяване.

 

3.От какъв материал трябва да бъде?

На пазара се предлагат маси от различни материали, като основните типове са от дърво (ПДЧ, МДФ, масив) и стъкло. Предлагаме модели с покритие от фурнир, ламинат, гланц и други. Имайте предвид, че дървените маси, независимо какъв тип материал е използван, са по-устойчиви на натоварване.

 

4.Какъв е бюджетът ви?

Вероятно, е излишно да казваме, че ще срещнете маси на различни цени – както много ниски, така и много високи. Обмислете какъв е бюджета и каква е максималната цена, която може да платите. Направете оптимално добър избор на трапезна маса за вашия дом!

 

Проучване

След като сте придобили представа каква маса ви е необходима, е време да проучите пазара. Препоръчваме ви да разгледате за трапезни маси онлайн, за да сравните предлаганите модели, цени и условия на покупка. Едва след като сте се насочили към модели, които пасват на изискванията ви, се разходете по физическите магазини, за да се убедите в тяхното качество и външен вид.

 

Поръчка

Сигурни сме, че след като сте изпълнили горните съвети, вече сте харесали масата на мечтите си. Ако това е така, направете поръчка и се сдобийте с вашата нова трапезна маса!

 

Трапезните маси от Мебелна палата Лазур

Мебелна палата Лазур е търговец на мебели с дългогодишен опит, чиято цел е да осигури на потребителя максимални качество и удобство! За тази цел, работи само с доказани производители на мебели, които гарантират устойчивост, перфектен вид и отлични цени!

 

Защо да поръчам от Мебелна палата Лазур?

  • Мебелният магазин ви предлага отлични условия на покупка и доставка, а именно:
  • Безплатна доставка до всеки град или село за поръчки над 1000 лв.
  • Покупка на изплащане с отлични условия
  • Различни методи на плащане – наложен платеж, банков превод, дебитна/кредитна карта
  • Безупречно консултиране относно избрани модели, както и отговори на всички ваши въпроси от техния отдел Обслужване на клиенти
  • Цени без аналог

Поръчайте още днес вашата нова трапезна маса и си осигурете перфектно място да се насладите на вкусна храна и приятната компания на най-близките си!


назад

Последни новини

22.04.2024

Спални предложения 2024

Каталог с част от новите, актуални предложения...

Прочети още

22.03.2024

Хол и спалня в едно: идеи за обзавеждане

Хол и спалня в едно: идеи за обзавеждане ...

Прочети още

07.09.2023

Мебели за детска стая - тенденции в обзавеждането

За всеки родител е важно е да се създаде детск...

Прочети още

05.12.2022

Какви мебели да подарим на близките си?

Коледните празници вече чукат на вратата и вер...

Прочети още