Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Новини

Какви мебели да подарим на близките си?

05.12.2022


Коледните празници вече чукат на вратата и вероятно обмисляте с какво да зарадвате вашите близки. Ако искате да ги зарадвате с нещо красиво, но и практично, помислете за мебели като подарък. В тази статия ще ви дадем няколко идеи, за да зарадвате хората, които обичате.


Масичка за кафе

Малка масичка за кафе с интересен дизайн би зарадвала всеки, стига тя да бъде съобразена със стила на дома, в който ще бъде. Също така, уверете се, че хората, на които ще я подарите, нямат такава масичка, или тяхната вече е стара и износена.


Фотьойл, кресло или люлеещ се стол

Преди да ви кажем защо тези мебели са отлична идея за подарък, нека ви обърнем внимание на разликите между фотьойл, кресло и люлеещ се стол.
Разликата между фотьойл и кресло е същата, както между диван и канапе. Фотьойлите са масивни и меки мебели, най-често тапицирани, много ниски или без крака. Креслата са с по-високи крака, по-твърди са, но и имат по-стилен и аристократичен вид. Ние от Мебелна палата Лазур предлагаме красиви и удобни фотьойли и кресла, които са на изгодна цена и с бърза доставка.
От своя страна, люлеещите столове са почти изцяло от дърво, възможно е да са с тапицирана облегалка и седалка или възглавница, за да ви е удобно, докато седите. Подходящи са и за персонален подарък, но имайте предвид, че заемат доста място в помещението.
Тъй като всеки член на семейството има нужда от свое собствено местенце в дома, може да подарите един от трите споменати вида мебели за сядане на някой, който се нуждае от тях. Например, люлеещ стол е идеален подарък за майка с малко бебенце, което да приспива, докато се люлее в стола.


Малки декоративни мебели

Това са специфични мебели, които внасят цвят и акцент в интериора на стаята. Обикновено са подходящи за хол, дневна или трапезария. Тъй като са декоративни и се отличават е добре да познавате вкуса и предпочитанията на получателя. Декоративните мебели най-често са малки шкафове или скринове, помощни масички и етажерки, които притежават уникален дизайн.


Тоалетка

Тоалетката е шкаф със специален дизайн и често снабдена с огледало, и предназначението и е да побира всички принадлежности за красота на една дама, както и да и осигурява място за гримиране и разкрасяване. Тоалетките са много подходящи за стаята на тийнейджърка или млада дама. Трябва да обърнете внимание на размера и цвета, за да се впише добре в интериора на стаята.


Подарък за детската

Почти винаги има какво да се добави или смени в детската стая. Определящо е детето на каква възраст е, като се има в предвид, че децата бързо порастват и нуждите им се променят. Затова един стол за бюро или шкаф за играчки, а в последствие за учебници са винаги от помощ и за родителите. Също според това дали е момиченце или момченце се предлагат интересни аксесоари за детска стая. Имате голям избор на мебели за детска стая, които да са в помощ за родителите и радост за детето.


Градинско обзавеждане

Градинските мебели са много подходящ и практичен подарък за семейство, което има къща или вила. Ако вашите близки все нямат време да обзаведат градината или да си създадат там кът за релакс и отмора, можете да го направите вместо тях. Независимо дали ще изберете градинска люлка или ратанова маса и столове, със сигурност ще изненадате приятно хората, които обичате. Имайте предвид, че за да направите това, трябва да знаете с какво пространство разполагат и какъв е вкусът им.


Посуда

Макар да не се считат точно за мебели, красиви чинии, чаши, подноси и прибори могат да бъдат отличен избор за подарък на ваше близко семейство. Подарете ги на родителите си, на кумовете или на кръстниците на децата. Изберете красив комплект от вилици, лъжици и ножове, или кристален сервиз от различни по големина купички или чинии.


Допълнителен съвет

Изборът на мебели понякога е труден, дори когато купуваме за самите нас. А какво остава да уцелим вкуса на някой друг. За да избегнете неловки моменти и опасността подаръкът ви да не се хареса на получателя, опитайте се да разберете повече за намеренията им в обзавеждането. Разбира се е добре да запазите момента на изненада и приятните емоции.


Ние от Мебелна палата Лазур можем да ви помогнем в избора на подарък. Заповядайте в шоурума ни на адрес: гр. Варна, бул. Сливница, ж.к. Младост 1, за да изберете качествен продукт на изгодна цена. Нашите консултанти ще се радват да ви помогнат!


назад

Последни новини

07.09.2023

Мебели за детска стая - тенденции в обзавеждането

За всеки родител е важно е да се създаде детск...

Прочети още

05.12.2022

Какви мебели да подарим на близките си?

Коледните празници вече чукат на вратата и вер...

Прочети още

16.11.2022

Как да изберем гардероб за спалнята?

Изборът на гардероб изглежда много лесна задач...

Прочети още

05.10.2022

Как да обзаведем антрето или коридора?

Повечето хора обръщат огромно внимание на обза...

Прочети още