Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Новини

Какви мебели да подарим на близките си?

05.12.2022


Коледните празници вече чукат на вратата и вероятно обмисляте с какво да зарадвате вашите близки. Ако искате да ги зарадвате с нещо красиво, но и практично, помислете за мебели като подарък. В тази статия ще ви дадем няколко идеи, за да зарадвате хората, които обичате.


Масичка за кафе

Малка масичка за кафе с интересен дизайн би зарадвала всеки, стига тя да бъде съобразена със стила на дома, в който ще бъде. Също така, уверете се, че хората, на които ще я подарите, нямат такава масичка, или тяхната вече е стара и износена.


Фотьойл, кресло или люлеещ се стол

Преди да ви кажем защо тези мебели са отлична идея за подарък, нека ви обърнем внимание на разликите между фотьойл, кресло и люлеещ се стол.
Разликата между фотьойл и кресло е същата, както между диван и канапе. Фотьойлите са масивни и меки мебели, най-често тапицирани, много ниски или без крака. Креслата са с по-високи крака, по-твърди са, но и имат по-стилен и аристократичен вид. Ние от Мебелна палата Лазур предлагаме красиви и удобни фотьойли и кресла, които са на изгодна цена и с бърза доставка.
От своя страна, люлеещите столове са почти изцяло от дърво, възможно е да са с тапицирана облегалка и седалка или възглавница, за да ви е удобно, докато седите. Подходящи са и за персонален подарък, но имайте предвид, че заемат доста място в помещението.
Тъй като всеки член на семейството има нужда от свое собствено местенце в дома, може да подарите един от трите споменати вида мебели за сядане на някой, който се нуждае от тях. Например, люлеещ стол е идеален подарък за майка с малко бебенце, което да приспива, докато се люлее в стола.


Малки декоративни мебели

Това са специфични мебели, които внасят цвят и акцент в интериора на стаята. Обикновено са подходящи за хол, дневна или трапезария. Тъй като са декоративни и се отличават е добре да познавате вкуса и предпочитанията на получателя. Декоративните мебели най-често са малки шкафове или скринове, помощни масички и етажерки, които притежават уникален дизайн.


Тоалетка

Тоалетката е шкаф със специален дизайн и често снабдена с огледало, и предназначението и е да побира всички принадлежности за красота на една дама, както и да и осигурява място за гримиране и разкрасяване. Тоалетките са много подходящи за стаята на тийнейджърка или млада дама. Трябва да обърнете внимание на размера и цвета, за да се впише добре в интериора на стаята.


Подарък за детската

Почти винаги има какво да се добави или смени в детската стая. Определящо е детето на каква възраст е, като се има в предвид, че децата бързо порастват и нуждите им се променят. Затова един стол за бюро или шкаф за играчки, а в последствие за учебници са винаги от помощ и за родителите. Също според това дали е момиченце или момченце се предлагат интересни аксесоари за детска стая. Имате голям избор на мебели за детска стая, които да са в помощ за родителите и радост за детето.


Градинско обзавеждане

Градинските мебели са много подходящ и практичен подарък за семейство, което има къща или вила. Ако вашите близки все нямат време да обзаведат градината или да си създадат там кът за релакс и отмора, можете да го направите вместо тях. Независимо дали ще изберете градинска люлка или ратанова маса и столове, със сигурност ще изненадате приятно хората, които обичате. Имайте предвид, че за да направите това, трябва да знаете с какво пространство разполагат и какъв е вкусът им.


Посуда

Макар да не се считат точно за мебели, красиви чинии, чаши, подноси и прибори могат да бъдат отличен избор за подарък на ваше близко семейство. Подарете ги на родителите си, на кумовете или на кръстниците на децата. Изберете красив комплект от вилици, лъжици и ножове, или кристален сервиз от различни по големина купички или чинии.


Допълнителен съвет

Изборът на мебели понякога е труден, дори когато купуваме за самите нас. А какво остава да уцелим вкуса на някой друг. За да избегнете неловки моменти и опасността подаръкът ви да не се хареса на получателя, опитайте се да разберете повече за намеренията им в обзавеждането. Разбира се е добре да запазите момента на изненада и приятните емоции.


Ние от Мебелна палата Лазур можем да ви помогнем в избора на подарък. Заповядайте в шоурума ни на адрес: гр. Варна, бул. Сливница, ж.к. Младост 1, за да изберете качествен продукт на изгодна цена. Нашите консултанти ще се радват да ви помогнат!


назад

Последни новини

22.03.2024

Хол и спалня в едно: идеи за обзавеждане

Хол и спалня в едно: идеи за обзавеждане ...

Прочети още

07.09.2023

Мебели за детска стая - тенденции в обзавеждането

За всеки родител е важно е да се създаде детск...

Прочети още

05.12.2022

Какви мебели да подарим на близките си?

Коледните празници вече чукат на вратата и вер...

Прочети още

16.11.2022

Как да изберем гардероб за спалнята?

Изборът на гардероб изглежда много лесна задач...

Прочети още