Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Новини

Луксозни италиански дивани с релакс механизми от Natuzzi Editions

05.01.2022


Ако търсите диван с релакс механизъм за своя дом или офис, със сигурност сте се сблъскали с огромното разнообразие, което прави изборът труден. За да ви улесним, в следващите редове ще ви представим мебелите Natuzzi Италия. Луксозните дивани с релакс механизми на марката Natuzzi Editions са внимателно проектирани в Италия и се отличават с елегантен дизайн, удобство и висококачествена изработка.


Natuzzi Italia
Основана през далечната 1959 година, днес Natuzzi Italia е един от най-големите производители на мека мебел в Европа. Материалите, които се използват от марката се произвеждат и обработват изцяло на Стария континент. Свежият и иновативен дизайн е дело на съвместна работа с дизайнери като Марсел Вандерс, Паола Навоне и Клаудио Белини. В портфолиото на компанията ще откриете  голямо разнообразие от ъглови дивани, висококачествени луксозни холни гарнитури, канапета от естествена кожа, удобни високи кресла, и други. Всеки един от продуктите на бранда е с изящен италиански дизайн и е произведен с внимание към всеки детайл. А комфорта и релаксацията, които предоставят са несравними.


Висок клас дивани с механизми за релакс

Италианската мека мебел с марката Natuzzi Editions се отличава с  изключително високо качество, елегантни дизайни, невероятен комфорт и иновативни механизми. Проектирани, за да внесат уют и комфорт във вашият дом, с едно натискане на бутона превръщат обикновения диван в ергономично релакс кресло. Във всеки продукт на бранда ясно се откроява прецизността на италианските майстори. Опитът, трупан с над 60-годишната история на компания, и изключителният професионализъм в изработката на диваните Natuzzi Editions дава живот на уникални и качествени продукти, които биха отговорили и най-високите изисквания за стил и комфорт.
Италианската луксозна мека мебел Натуци предлага дивани двойка и тройка, ъглови гарнитури, канапета, релакс фотьойли и кресла, които можете да комбинирате според вкуса и стиловите си предпочитания. Всеки един от тях е олицетворение на изящество, стил, комфорт и практичност. Колекцията луксозни дивани Natuzzi предлага богата гама модели в разнообразие от цветове, изработени от материали с най-високо качество. Част от предлаганите дивани и фотьойли са с вграден механичен или електрически релакс механизъм, осигуряващи превъзходен комфорт и релаксация на едно съвсем ново ниво.


Защо да изберете мека мебел с релакс механизмите

Диваните Натуци са изключително комфортни и ергономични. Произведени с вградени релакс механизми, благодарение на които можете да се отдадете на добре заслужена почивка в почти хоризонтално положение. Релакс механизмите биват два вида – ръчни, които се активират с издърпване на ръка и електрически, които се задействат с помощта на бутони. Така само с едно движение и за секунди може да се насладите на пълноценна почивка и да се отдадете на пълен релакс.  
Мебелите на Natuzzi Editions са изцяло съобразени с най-високите изисквания за качество и комфорт. Диваните двойка и тройка с релакс механизъм са идеалното решение, ако искате да споделите времето за почивка с любимите хора. Отдайте се на несравнимото премиум удобство, което ви осигурява релакс функцията. Разгледайте различните комбинации от фотьойли и дивани, и изберете в зависимост от броя на членовете на семейството ви, големината на помещението и/или стилът, който най-добре ви подхожда.
С високото си качество и иновативен подход в създаването на своята луксозната мека мебел, Natuzzi Editions е олицетворение на прецизност, елегантност и стил. Всеки диван носи разпознаваемия почерк на марката и се отличава със своята мултифукционалност. Кожените канапета и премиум кресла съответстват на най-добрите практики в ергономичния дизайн на меката мебел. В портфолиото на бранда ще откриете огромно разнообразие от луксозни холни гарнитури, ъглови дивани, канапета от естествена кожа, удобни високи кресла, предлагащи несравними удоство и стил. Всеки продукт на марката е с изящен италиански дизайн и е произведен с внимание към всеки детайл - от здравината на ергономична конструкция, през комфортните меки части до прецизния избор и шев на висококачествените дамаски и кожи, вложени във всеки модел диван Natuzzi.  Функционални и практични, тези изключителни дивани се превръщат в легло за секунди, а линиите и елегантността са поразителни от пръв поглед. 

Независимо дали ще изберете кожен ъглов диван, стилно канапе Натуци, луксозен диван двойка или тройка, или удобно високо кожено кресло, ще останете очаровани от прецизната изработка и впечатляващия комфорт, които ще ви предложат. Ако сте привърженици на стила, качеството и комфорта, можете да се доверите на марката и да сте сигурни, че няма да сбъркате. Подходящи за всякакви пространства, произведени със стил и италианска прецизност и грация, очакванията ви определено ще бъдат надминати. Разгледайте предложенията ни мека мебел от Natuzzi, където ще намерите комплекти кожени дивани, релакс кресло, кожен ъглов диван с релакс функция и още много луксозни продукти.

 

Екипът на Мебелна палата Лазур, с удоволствие ще Ви съдейства в избора на най-подходящия модел. Посетете мострената ни зала и не се колебайте да се свържете с нас. Като горд представител на марката за България, за нас ще е удоволствие да ви покажем света на качеството и комфорта, които предлага италианската марка Natuzzi.


назад

Последни новини

22.03.2024

Хол и спалня в едно: идеи за обзавеждане

Хол и спалня в едно: идеи за обзавеждане ...

Прочети още

07.09.2023

Мебели за детска стая - тенденции в обзавеждането

За всеки родител е важно е да се създаде детск...

Прочети още

05.12.2022

Какви мебели да подарим на близките си?

Коледните празници вече чукат на вратата и вер...

Прочети още

16.11.2022

Как да изберем гардероб за спалнята?

Изборът на гардероб изглежда много лесна задач...

Прочети още