Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Новини

Най-необходимите мебели за всяка спалня

16.12.2021


Ако за пръв път обзавеждате жилище, вероятно ви изниква въпроса „Какви мебели са ми необходими?“. За да направим вашия процес по обзавеждането по-лек и интересен, ние от Мебелна палата Лазур ще ви дадем няколко идеи за най-важните мебели в спалнята. Защото там нямате право на грешка! Необходимо е всичко да е безупречно, за да се радвате на спокоен и релаксиращ сън.

 

Легло и матрак

Разбира се, когато говорим за спалня, най-важното нещо в нея е не само леглото, но и матракът. Нужно е да изберете качествено легло, което отговаря точно на вашите физически особености като височина и тегло, както и да съобразите дали ще спите сами или с вашата половинка, деца или домашни любимци.

Съобразете внимателно материалите, от които се изработва желания от вас модел, за да сте сигурни, че ще отговори на нуждите и комфорта, който търсите.

След това, изберете подходящ за вашата ситуация матрак. Необходимо е да имате предвид, че предлагаме голямо разнообразие от матраци, както пружинни, така и от пяна, всеки от които има предимства. Към момента, една от най-предпочитаните комбинации е матрак с покет пружини и мемори пяна, тъй като те умело поддържат тялото в здравословна позиция за сън. Те са особено подходящи и ако споделяте леглото с половинката, тъй като движенията на единия партньор не се предават по цялата дължина на матрака и така не безпокоят съня на другия партньор. При избор на матрак, отделете необходимото време, разгледайте повече модели, заповядайте в нашия шоурум във Варна и пробвайте набелязаните модели, за да усетите най-подходящия за себе си.

 

Ракла или шкаф

В зависимост от избраното легло, е възможно под самия матрак да разполагате с чекмеджета или ракла. Ако вашето легло притежава такива екстри, то тогава имате достатъчно място за съхранение на завивки и спално бельо. Но ако сте избрали модел без такива опции, тогава със сигурност, ще ви е нужна отделна ракла или шкаф. Преди да закупите скрин или шкаф за спалня, обмислете внимателно необходимия размер, според мястото и вещите, с които разполагате. Можем да ви предложим модели с вратички и чекмеджета в различни конфигурации и с различни механизми, ще направим всичко възможно, за да удовлетворим изискванията ви.

 

Нощни шкафчета

Независимо от всички останали мебели, които сте избрали, нощните шкафчета са препоръчителни. На тях може да поставите нощната лампа, любимата книга, мобилния си телефон, чаша с вода и всичко онова, което трябва да ви е на една ръка разстояние. Удобство, което ще ви улесни и ще допринесе за домашния комфорт.

 

Гардероб

Във всяка спалня присъства и гардероб, в който да приберете своите дрехи. Тук отново трябва да се съобразите с големината на помещението, както и с дрехите и вещите, които трябва да се съберат вътре. Имаме огромен избор от размери, цветове и конфигурации така, че да изберете най-доброто за вас и вашия дом. При нас ще откриете голямо разнообразие от двукрилни и трикрилни гардероби, както и гардероби с плъзгащи врати и огледала. Съобразете се с пространството в спалнята ви и направете правилния избор.

 

Комплект мебели за спалня

Ако избирането на всеки модул поотделно ви се струва дълъг и изнервящ процес или все още нямата конкретна концепция за интериора в спалнята, винаги можете да изберете спални комплекти мебели от Мебелна Палата Лазур. При нас се предлагат цялостни решение за обзавеждане на спалня и бързо ще се уверите колко разнообразни варианти имаме. Предлаганите модели са различни, модерни и функционални, имаме обзавеждане за спалня в класически стил, както и луксозни спални комплекти мебели. Разгледайте предложенията ни и се възползвайте от изгодните цени и отличното качество.

Всичко, което трябва да направите е да разгледате вариантите, да изберете своя и да се свържете с нас по e-mail или телефон. Направихте ли своя избор?


назад

Последни новини

22.04.2024

Спални предложения 2024

Каталог с част от новите, актуални предложения...

Прочети още

22.03.2024

Хол и спалня в едно: идеи за обзавеждане

Хол и спалня в едно: идеи за обзавеждане ...

Прочети още

07.09.2023

Мебели за детска стая - тенденции в обзавеждането

За всеки родител е важно е да се създаде детск...

Прочети още

05.12.2022

Какви мебели да подарим на близките си?

Коледните празници вече чукат на вратата и вер...

Прочети още