Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Новини

Предимства на кухните по поръчка

09.08.2022


При обзавеждане или преобзавеждане на кухня, винаги възниква въпроса дали да заложим на готови мебели, мебели по поръчка или комбинация от двете, която на нас ни харесва. Все повече семейства напоследък залагат на кухни по поръчка, и днес ще ви представим предимствата на такъв вид обзавеждане.

 

Правилно проектиране

Първата стъпка към кухня по поръчка е внимателно обсъждане на всички детайли. Опитен и компетентен дизайнер ще изслуша вашите желания и нужди и ще ви даде най-добрите съвети. Ако обзавеждате кухнята сами, винаги има шанс да пропуснете някой детайл и да ви се наложат допълнителни дейности.

Имайте предвид, че дизайнерът ще съобрази много добре всички нужни неща като изходи за електричество, права и отходна вода, и т.н. – все неща, от които ние, обикновените потребители не разбираме добре.

 

Размерите

Често, особено в новото строителство, кухните са малки помещения, а мебелите и уредите, които желаем в тях – доста повече. Ето защо, е необходимо специалист да проектира точните размери на всеки един компонент, за да пасне всичко точно. Трябва да знаете също, че много от уредите и мебелите, които се предлагат готови на пазара са с конкретни размери, а ако вашето помещение, или пък желания, са по-особени, тогава ще имате доста проблеми в сглобяването на този пъзел.

 

Материали

В кухнята мебелите са подложени на редица външни влияния, сред които влага и топлина, надраскване, и т.н. Затова, трябва доста добре да познаваме материалите, използвани за мебели за кухнята, и да изберем най-доброто. Това може да се постигне при закупуване на кухня по поръчка, тъй като производителят не само ще ви консултира, но ще използва най-добрия за вас материал.

 

Функционалност

Тук водещото предимство е, че отново може да изберете сами, или с помощта на специалист, вида на механизмите, чрез които шкафовете се отварят, посоката, вътрешното разпределение на рафтове и чекмеджета, и други. Това е невъзможно, ако закупувате готови кухненски мебели. Те се взимат с вече готови панти, механизми и разпределение.

 

Цветове и дизайн

Твърде е възможно, ако разгледате предлаганите модели в мебелен магазин, да не видите своя цвят или предпочитан дизайн. Но ако се спрете на кухня по поръчка, производителят ще се съобрази с вас, и ще произведе точно това, което ви е нужно.

 

Готов проект на кухнята преди изработката

Хубавото при кухните по поръчка е, че ще видите готовия проект преди изработката, което ви позволява промени в последния момент, ако е необходимо. По принцип, след обсъждане на всички детайли и взети решения, дизайнерите, с които работите, ще създадат подробен визуален проект, който вие да видите и одобрите, и едва след това ще пристъпят към производство на мечтаната кухня.

 

Уникалност

Едва ли това би била главната причина да се спрете на кухня по поръчка, но пък е хубаво предимство. Тъй като всичко е създадено според вашите нужди и предпочитания, то вашата кухня ще бъде уникална!

 

Дългосрочна инвестиция

Много хора се отказват от мечтата си за перфектна кухня, заради по-високата цена. Но, всъщност, това е дългосрочна инвестиция. Ако заложите на готова кухня от магазина със стандартни материали, то след няколко години ще се наложи да ги смените. Поръчвайки малко по-висок клас кухня, тя ще ви служи вярно доста дълго време!

Ние от Мебелна палата Лазур предлагаме кухни по проект и консултация с дизайнер. Заповядайте в магазина ни за мебели на адрес: гр. Варна, бул. Сливница, ж.к. Младост 1, за да разгледате разнообразието от модели кухни, които предлагаме на изгодни цени.


назад

Последни новини

22.04.2024

Спални предложения 2024

Каталог с част от новите, актуални предложения...

Прочети още

22.03.2024

Хол и спалня в едно: идеи за обзавеждане

Хол и спалня в едно: идеи за обзавеждане ...

Прочети още

07.09.2023

Мебели за детска стая - тенденции в обзавеждането

За всеки родител е важно е да се създаде детск...

Прочети още

05.12.2022

Какви мебели да подарим на близките си?

Коледните празници вече чукат на вратата и вер...

Прочети още