Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Новини

Закупуване на ъглов диван – от къде да започна?

21.02.2022


Предстои ви обзавеждане на ново жилище или преобзавеждане на старо такова? Със сигурност, ако сте попаднали на тази статия, значи сте стигнали до един от най-трудните моменти в обзавеждането – покупката на ъглов диван за вашия хол или дневна.

Тъй като ежедневно се срещаме и говорим с клиенти, знаем колко много въпроси имате. Затова, си позволихме да създадем кратък наръчник, който да ви помогне да изберете най-доброто за вас и семейството ви. Да започваме!

 

1. Планиране и обмисляне

Първото, и абсолютно задължително, нещо е да обмислите точно какво ви е необходимо. Къде ще бъде поставен диванът? С какви размери трябва да бъде? За какво точно ще се използва – дали само за седене или и за сън? Колко често ще се спи на него – рядко или ежедневно? Колко души ще го използват? Каква дамаска желаете? А какви цветове?

Ако е необходимо, направете си списък или съвсем подробно описание на ъгловия диван, който ви трябва. Не на последно място, обмислете как точно ще го вкарате в жилището. В повечето случаи, диваните се доставят на модули, но все пак може да има спънки при внасянето им, ако не сте съобразили размерите.

 

2. Разглеждане

Диванът не е бързооборотна стока, а е дългосрочна инвестиция. Ето защо, трябва да подходите с внимание и да отделите необходимото време, за да разгледате максимално много модели. Нашият съвет е да се разходите по различни шоуруми и мебелни магазини, за да усетите диваните. Реално да ги пипнете, да седнете върху тях и да прецените доколко са удобни за вас. Едва след това, можете да проверите офертите онлайн.

 

3. Сравняване на цените и условията

След като сте се спрели на определен модел или сте придобили представа какво точно ви е необходимо, можете да разгледате предложенията онлайн. Често в интернет ще откриете по-ниски цени, промоции, както и различни подаръци, предлагани от търговците. Също така, онлайн магазините предлагат и доставка, която е безплатна за покупка над определена сума.

 

4. Уточняване на последни детайли и поръчка

Ако вече сте сигурни какво точно ви е нужно, уточнете последните детайли като дамаска и цвят, допълнителни функции (сън, лежанка, ракла, релакс механизъм, подглавници, подлакътници) и направете вашата поръчка. Имайте предвид, че в по-голямата част от случаите, особено когато избирате дамаска, се изисква капаро, преди да започне изработката на дивана ви. И тъй като, тези големи мебели рядко се държат на склад, вероятно ще трябва да изчакате изработката му, което в повечето случаи, отнема 20-30 работни дни.

 

5. Получаване на дивана и наслаждаване на удобството

След като получите вашия нов диван, единствената ви задача е да се насладите на комфорта, който предлага и да се погрижите за неговата поддръжка. За повече информация и подробности относно поддръжката на мека мебел, моля, обърнете се към нашите специалисти.

 

Изберете ъглови дивани от Мебелна палата Лазур

Ако сте в търсене на удобен и качествен диван, разгледайте предложенията ни:

- Несравнимо качество;
- Огромно разнообразие от модели и дамаски;
- Професионално и компетентно консултиране по телефон и e-mail;
- Покупки на изплащане;
- Безплатна доставка за покупки над 1000 лева;

Разгледайте голямото разнообразие ъглови дивани, които предлагаме в онлайн магазина ни.
Заповядайте и във физическия ни магазин на адрес: гр. Варна, бул. Сливница, ж.к. Младост 1.
Ние ви очакваме и ще се радваме да ви бъдем полезни в избора на ъглов диван.

Осигурете си необходимия комфорт още сега!


назад

Последни новини

22.04.2024

Спални предложения 2024

Каталог с част от новите, актуални предложения...

Прочети още

22.03.2024

Хол и спалня в едно: идеи за обзавеждане

Хол и спалня в едно: идеи за обзавеждане ...

Прочети още

07.09.2023

Мебели за детска стая - тенденции в обзавеждането

За всеки родител е важно е да се създаде детск...

Прочети още

05.12.2022

Какви мебели да подарим на близките си?

Коледните празници вече чукат на вратата и вер...

Прочети още