Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Панел Кали черен с дървесни елементи

модул C-10

ID 0030238006

Панел Кали черен с дървесни елементи е подходящ за монтаж на стена. Този модул е красив и стилен декоративен елемент, с който да допълните дизайна във вашия интериор. Размери: 80/3,2/В 138 см.

цена 249,00 лв.

Наличност: По заявка
Купи с кредитКупи с кредит
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 23.24 лв. на месец


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияПанел Кали черен с дървесни елементи е подходящ за монтаж на стена. Този модул е красив и стилен декоративен елемент, с който да допълните дизайна във вашия интериор. Размери: 80/3,2/В 138 см.

Декоративен панел за стена

Панел Кали черен с дървесни елементи е част от модулна система за обзавеждане на хол, дневна и спалня. Модулна система Кали е в комбинация от топъл дървесен цвят и стилен черен мат. В дизайна на мебелите се открояват декоративните ламели, които придават характер на помещението.

Черния цвят подчертава перфектно натуралното излъчване на дъб артисан, което създава усещане за топлина и стил. Мебелите са с малки и изискани черни дръжки, които в комбинация с черните метални крака са точните дизайн елементи за един завършен интериорни.

Панел Кали черен с дървесни елементи е изискан и стилен декоративен елемент. Може да бъде красиво допълнение или дизайнерски акцент към интериор.

Цвят: дъб артисан и черно

Размери: 80/3,2/В 138 см.* В сайта ни ще откриете и другите мебели от модулна система Кали за обзавеждане на хол, дневна и спалня.
* Цветовете на снимките могат да варират в зависимост от настройките на екрана на Вашето устройство.

Цвят: черен,дъб
Назад