Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Ъглов комод Кали

модул C-12

ID 0030238020

Ъглов комод Кали е практична мебел, която спестява място и е подходяща за хол, дневна и спалня. Модулът е с декоративни ламели, които са елегантно подчертани от черния цвят и създават красива и стилна линия в интериора. Притежава малки черни дръжки и има допълнителна опция за черни метални крака. Размери: 82-123/41/В 85 см.

цена 538,00 лв.

Наличност: По заявка
Купи с кредитКупи с кредит
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 50.21 лв. на месец


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияЪглов комод Кали е практична мебел, която спестява място и е подходяща за хол, дневна и спалня. Модулът е с декоративни ламели, които са елегантно подчертани от черния цвят и създават красива и стилна линия в интериора. Притежава малки черни дръжки и има допълнителна опция за черни метални крака. Размери: 82-123/41/В 85 см.

Ъглов шкаф с декоративни ламели, в цвят дъб и черно

Ъглов комод Кали е част от модулна система за обзавеждане на хол, дневна и спалня. Модулна система Кали е в комбинация от топъл дървесен цвят и стилен черен мат. В дизайна на мебелите се открояват декоративните ламели, които придават характер на помещението.

Черния цвят подчертава перфектно натуралното излъчване на дъб артисан, което създава усещане за топлина и стил. Мебелите са с малки и изискани черни дръжки, които в комбинация с черните метални крака са точните дизайн елементи за един завършен интериорни.

Ъглов комод Кали е стабилен и практичен модул за организация и подредба на вещи. Моделът е с много приложения, и има допълнителна опция за черни метални крака.

Размери: 82-123/41/В 85 см.


* Посочената цена е за Ъглов комод Кали без крака, те могат да бъдат закупени допълнително на цена 86 лв за к-кт.
* В сайта ни ще откриете и другите мебели от модулна система Кали за обзавеждане на хол, дневна и спалня.
* Цветовете на снимките могат да варират в зависимост от настройките на екрана на Вашето устройство.

Цвят: черен,дъб
Материал: ПДЧ,МДФ
Покритие: ламинат
Назад