Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Плажна кърпа Fouta Ретро

ID 8683342756808

Технически подробности:

  • Материал: 100% памук
  • Размер: 90 x 175 см (1 брой)
  • Грамаж: 253 g/m²
  • Може да се пере в пералня при 30-40 °C
  • Цвят: червен

Производител : Ареа Деко

цена 29,00 лв.

Наличност: Наличен
Купи

Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условия



Технически подробности:

  • Материал: 100% памук
  • Размер: 90 x 175 см (1 брой)
  • Грамаж: 253 g/m²
  • Може да се пере в пералня при 30-40 °C
  • Цвят: червен

Почувствайте лукс и комфорт с нашата плажна кърпа от 100% памук фута

Отдайте се на върховно плажно изживяване с нашата луксозна и универсална плажна кърпа fouta. Изработена от 100% памук, тази кърпа е проектирана да ви осигури максимален комфорт и стил по време на плажните ви излети.

Ненадмината мекота и абсорбираща способност

Обгърнете се в чиста мекота с нашата плажна кърпа fouta. Изработена от най-фините памучни влакна, тази кърпа предлага кадифено докосване, което ще ви накара да се почувствате така, сякаш се излежавате в петзвезден курорт. Високата ѝ водопопиваемост гарантира, че ще останете сухи и удобни дори след освежаващо плуване в океана.

Стил и жизненост

Нашата плажна кърпа fouta е не само практичен аксесоар, но и модно решение. Яркият червен цвят добавя нотка елегантност и изтънченост към плажния ви ансамбъл, като ви кара да се откроявате от тълпата. Големият ѝ размер от 90 х 175 см осигурява достатъчно пространство, за да се отпуснете и да се потопите в слънчевите лъчи.

Лесна поддръжка и издръжливост

Разбираме важността на удобството, ето защо нашата плажна кърпа fouta може да се пере в пералня при 30-40 °С. Това гарантира, че можете лесно да я поддържате чиста и свежа за следващото си плажно приключение. Кърпата е проектирана да издържа на редовна употреба и да запазва мекотата и яркостта на цветовете си с течение на времето.

Подобрете преживяването си на плажа с нашата плажна кърпа от 100 % памук фута. Нейната луксозна мекота, висока абсорбираща способност на водата и ярък червен цвят я превръщат в задължителен аксесоар за всеки любител на плажа. Поръчайте своята още днес и се насладете на най-доброто съчетание от комфорт и стил.

Назад