Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Полилей Boomerang

390FLH2131

ID 8683743676712

МДФ тяло Полилей бумеранг със специален дизайн Височина на шапката: 20см Диаметър на шапката: 59 см Регулируем кабел Обща височина: 65 см Тип гнездо: E 27 Max 45 - 60 W

Производител : Ареа Деко

цена 57,00 лв.

Наличност: Наличен
Купи

Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условия



МДФ тяло Полилей бумеранг със специален дизайн Височина на шапката: 20см Диаметър на шапката: 59 см Регулируем кабел Обща височина: 65 см Тип гнездо: E 27 Max 45 - 60 W

Представяме ви спиращия дъха полилей "Бумеранг" - истински шедьовър, който ще превърне всяко пространство в убежище на елегантност и изтънченост. Със специалния си дизайн и тяло от mdf този полилей е истинско произведение на изкуството, което ще плени сърцето ви и ще остави гостите ви в страхопочитание.

Разгърнете силата на дизайна

Полилеят "Бумеранг" се отличава с уникална форма на бумеранг, която добавя нотка на модерност и стил към всяка стая. Цветът(ите) му от орех излъчват топлота и богатство, създавайки уютна и приканваща атмосфера, от която няма да ви се иска да си тръгвате.

Осветете пространството си с благодат

С височина на шапката от 20 см и диаметър от 59 см този полилей е с идеален размер, за да направи впечатление, без да претоварва пространството ви. Регулируемият кабел ви позволява да персонализирате височината, като гарантира, че той се вписва безпроблемно във всяка стая.

Ненадминато качество и издръжливост

Изработен с прецизност и внимание към детайла, този полилей е със здраво тяло от mdf, което гарантира дълготрайна издръжливост. Той е проектиран така, че да издържи изпитанието на времето, осигурявайки ви години на красота и наслада.

Технически детайли:

  • Височина на капачката: 20 см
  • Диаметър на капачката: 59 см
  • Регулируем кабел за персонализиране на височината
  • Обща височина: 65 см
  • Тип гнездо: E 27 Max 45 - 60 W
  • Цвят: орех

Не пропускайте възможността да притежавате този изключителен полилей тип "бумеранг". Издигнете пространството си с хипнотизиращия му дизайн и създайте атмосфера, която ще остави трайно впечатление. Поръчайте своя още днес и изпитайте магията на това изключително произведение от първа ръка.

Назад