Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Протектори и Топери

Спалнята трябва да бъде най-уютното място във всеки дом, за да предразполага към удобен и здравословен сън. Ето защо, освен матрак и легло, е необходимо да се сдобиете с подходящи аксесоари, които да допълнят усещането за комфорт. В нашата категория Протектори и топери ще откриете най-добрите аксесоари на пазара.

Протектори и топери за вашия комфорт от Мебели Лазур


Протектори

Протекторите за матрак са тънки приспособления, много наподобяващи чаршаф, но се поставят върху матрака под спалното бельо. Тяхната функция е да предпазят матрака ви от различни замърсявания, както и да се погрижат дамаската да остане в най-доброто си състояние. Протекторите обикновено се предлагат в стандартен размер, който пасва на всички матраци и са снабдени с ластик в краищата, за да не се разместват.
Съществуват и специални видове непромокаеми протектори, които не позволяват проникването на течности към матрака. Особено подходящи са, ако имате малки деца или домашни любимци. Хубавото е, че тези продукти могат да се използват както върху матрака, така и върху мека мебел и други мебели в дома, които искате да предпазите.


Топ матраци

Тези тънки матраци, известни още като топери, са с височина между 3 и 8 см и от височината им зависи степента на действие. Предназначени са за изравняване или подобряване комфорта на вашия матрак или диван. Подходящи са за случаите, в които матракът ви е амортизиран, има хлътвания, или просто не ви е удобен по някаква причина. 
Топ матраците се изработват от пяна – полиуретанова или мемори пяна. Много модели са снабдени с калъф с цип, което значително улеснява поддръжката.
Освен това, много производители влагат иновативни материали в дамаската, като алое вера и бамбук, които да се грижат за вашата кожа и да я предпазват от алергии.
Топерите се предлагат във всички стандартни размери, в които и матраците, както и могат да се изработват в нестандартни размери.
Не се колебайте и грабнете своя топер или протектор още сега от Мебелна палата Лазур!