Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Реализиран проект на кухня модел зелен пастел

ID 366908995

Наличност: По заявка
Изпрати запитване
Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условия



За нашите клиенти с поглед обърнат напред към съвременните тенденции и усет за модерното, следващи своя собствена динамика и приоритети, ние сме готови да открехнем вратата към новостите в интериорния дизайн на кухните. Лесно адаптиращи се към помещения с различен размер и основна функционалност, кухните от модерната линия се предлагат в широка гама от цветове и декори.

Кухня с изчистени линии в комбинация на пастелно зелено с дървесен декор

При този модел нищо не отвлича вниманието от съвременната архитектура на кухнята.

 V - здрава и лесна за поддръжка

✓ - специална цветова гама

Изчистените линии и симетричните фронтове в комбинация с неутрални цветове, постигат балансирана и хармонична атмосфера в кухнята.

Нейните плавни линии предизвикват с чиста емоция от ергономичност, фокусирана върху човека. Концепцията на дизайна улавя съвременния стремеж за практични домашни пространства, с преливащи се повърхности и материали, които внушават чувство за чистота и естетичност.

Назад